Nnywellness.com

Hvordan du legger til flere hestekrefter en 2004 5.7 HEMI


Hemi motoren er en av de mest legendariske amerikanske kraftverkene noensinne unnfanget. Avledet fra hemisfæriske formen på søkemotoren & rsquo; s forbrenning kamre, navnet representerer Hemi bare kraft og dreiemoment (og mye av det) for allmennheten. Som noen motor skjønt, kan selv en massiv motor som en 5.7 liter Hemi forbedres med en liten tweak her og en fin melodi det. For de som ønsker å få mer strøm fra deres Hemis, finnes det mange alternativer, fra mild til wild.

Instruksjoner

• Omprogrammere motoren kontrollenhet (ECU). Også kjent som reflashing, dette er en teknikk der motor & rsquo; datamaskin er lastet med annen programvare som endrer når og hvor mye drivstoff, luft og gnist motoren mottar. Dette kan i sin tur øke hestekrefter og dreiemoment. Reflashing en Hemi & rsquo; datamaskin krever bruk av komplekse automotive diagnostisk utstyr og bør bare gjøres av en erfaren tekniker.

• Erstatte manifolder headinger ytelse. Den Hemi & rsquo; s Lager manifolder er utformet for masseproduksjon og møte strenge regler i støy og utslipp. Som sådan, følger de ikke samt de kunne sine mindre enn optimal interne passasjer og grov avstøpning. Rørformede hoder har større interne passasjer og glatte flater for bedre luftstrøm som eksos gasser Avslutt motoren. Dette gjør at motoren drives mer effektivt og gjøre mer kraft. Installere meldingshoder i stedet for lager manifolder på samme sted.

• Installere en større diameter eksos. Som overskrifter, vil en større diameter eksos fjerne brukte eksos gasser fra motoren mer effektivt enn aksjen eksosen, tillater motoren å opprette flere hestekrefter i prosessen. Din Hemi også lyder bedre, med en dypere eksos. Eksos installasjonen er vanligvis ganske involvert og krever spesielle verktøy og utstyr, inkludert en heis og sveising og skjæring forsyninger. Du kan ha en eksos fabrikkert for din Hemi eller kjøpe en sokkel.

• Installere en kald luftinntak (CAI). En lager Hemi luft boks er relativt begrenset. Mer kald luft en motor kan få, mer potensiale har. En kald luft inntak funksjoner stor diameter rør og en større, mer fri pust kjegle filter montert på slutten av det som leverer tettere, kald luft inntaket av motoren. Å installere en CAI, fjerne boksen lager luft fra der det er boltet til motoren bay og koble den fra motor & rsquo; s inntak. Installere CAI i stedet sikrer at filteret er plassert der den kan motta fersk, kald luft.

• Superlade eller turbocharge motoren. Dette er teknikken som brukes av Hemi eiere som ønsker stor makt gevinster fra sine motorer. Begge disse tiltakene bruke en kompressor for å tvinge luft inn i motoren for store hestekrefter gevinster. Dette er også en av de mest kompliserte og kostbare måtene å få mer strøm fra en motor. En erfaren tekniker bør installere en turbo eller supercharger.