Nnywellness.com

Hvordan lage en PDA-programmet


Hvordan lage en PDA-programmet

Personlig digital assistent (PDA) er en mobilenhet som også fungere som en datamaskin. Programmer (eller "apps") er programvare som gjør det muliggjør for spesialiserte oppgaver, som å administrere en bankkonto eller redigere filmer. Utforme apps er et område som har sett betydelig vekst i teknologi-feltet, og flere mennesker er selv designe sine egne programmer for personlig bruk.

Instruksjoner

• Undersøkelsen programmene som er allerede tilgjengelig for PDA. Finn ut om kundene er fornøyd eller misfornøyd med visse funksjoner som programmet har.

• Design ditt program for PDA. Du bør prøve å gjøre det enkelt å bruke for mindre teknologisk avanserte mennesker. Mange av de mest populære programmene kombinerer PDAS evner, som medieavspilling og tilgang til Internett.

• Skriv koden for din app. PDA programmer skrevet i BASIC programmering, et programmeringsspråk som er spesifikke for enkelte mobile enheter. Siden det tar lang tid å lære koden-skriver godt, kan det være best å leie en freelance tekniker å skrive koden for deg.

• Test programmet ved opplasting til PDA eller bruke en PDA-emulator. En rekke emulatorer er tilgjengelig online på palmos.com og andre nettsteder. Kontroller at programmet er enkelt å bruke og fjerne eventuelle feil i koden som du finner.

• Last opp din app til et nettsted som clickapps.com eller handango.com, på gjør den tilgjengelig for et bredere publikum. Hold øye med vurderinger som kommer ut på app, og innlemme den kritikken på fremtidige modeller av app.