Nnywellness.com

Hvordan bygge en bil opphaler rampen lastebil


Bygge en bil opphaler rampen lastebil innebærer konvertere en semi eller kraftig lastebil til en som kan laste og bære biler. En semi har allerede tauing kapasiteten for en stor tilhenger, men det må egen omfattende flatbed hvis den ikke har en. Dette vil kreve noen dyktige i bygging og endring av ekstra store kjøretøy som vet hvordan å bygge en planskanner sterk nok til å holde flere små biler.

Instruksjoner

• Få en drosje fra en stor lastebil, som en semi-traktor trailer. Du noe som er sterk nok til å bære flere biler, spesielt hvis det er lenge nok planskanner installert. En super duty lastebil fungerer hvis du planlegger tauing bare én eller to biler. Du må kutte sidene av sengen og bakluke.

• Utvide lastebilens flatbed om nødvendig. Husk at du trenger en seng som vil støtte minst ett kjøretøy 3000 lbs. eller mer. Du kan kjøpe lastebil seng utvidelser, men du må sikkert flere koblet sammen og oppå hverandre for mer styrke. Dette bør inkludere sveising dem sammen.

• Støtte sengen med minst ett ekstra og akselen. Akselen bør være minst like sterk som i den viktigste lastebil cab og trenger to hjul og dekk på hver ende. Disse hjulbolte trenger ikke å være koblet til rattstammen men må kobles til sengen.

• Fest en rampe til enden av sengen. Rampen må utvide til bakken slik at biler kan lastes inn på sengen og bli uttrekkbar for ikke å dra mens du kjører. Rampen kan skyves oppover på hengslene eller presset på viktigste sengen på et lysbilde. Bruk en annen del av lastebil seng utvidelse for rampen.

• Koble stål kjeder eller tau til lastebilen sengen. Disse må være løkker gjennom undersiden og tilbake på toppen og brukes til å knytte og sikre bilene lastet på lastebilen av sine hjul. Du må skjære hull i sengen skli kjedene gjennom.

Tips og advarsler

  • Hvis du legger til en andre dekk opphaler seng, bør det være så høyt som cab taket tillate klaring for første nivå. Det må være på stillaset type bjelker sterk nok til å støtte både sengen og bilene det vil bære.