Nnywellness.com

Harley sete modifikasjon


Harley-Davidson ryttere tilbringe normalt mye tid på veien, men ofte flau ved tanken på et lengre opphold på deres motorsykkel salen. Mens Harley-Davidson design seter å maksimere rytterens komfort, de er laget for å passe som bred en rekke kroppstyper som mulig, og ofte kan ikke passe deg perfekt. Noen miles på en dårlig tilpasset sete kan opprette smertefulle trykkpunkter mellom ryggmargen og din bekkenet bein. Men kan noen modifikasjoner gjøres til din Harley sete å lindre denne tilstanden.

Instruksjoner

• Park din Harley-Davidson på side stå, deretter sitte på den vanlige ridning plassering. Baken føler støttes på setet eller tvinger setet du plassere for mye vekt fremover og mot styret? Legg merke til umiddelbar ubehag som du kan føle deg fra setet, så gå en lang tur å bestemme setets langsiktige virkninger på din komfort. Lage mentale notater av ubehag rundt rumpe, hale bein eller håndledd som du ri. Skriv dine funn på en Notisblokk når du kommer hjem.

• Fjern setet fra din Harley-Davidson. Løsne den bakre montering bolten, som er på en metal braketten på slutten av setet, bruker en Phillips-skrutrekker. Løft setet og trekke den fra fangsten under gasstanken.

• Snu setet og ta av dekselet. Bruk en liten-snuse bar eller stifter fjerne å trekke sete dekker stifter fra bunnen av plast sete pannen. Forsiktig Skrell setetrekk fra bunnen av setet pan før den fjernes helt.

• Snu sete med toppen opp.. Se notatene til å bestemme hvilke endringer som må gjøres i seteputen skum. Hvis du har sittet for langt fremover, angitt av verkende håndleddene, må setets pitch, eller skråningen bakfra til fronten, bygges opp litt. Eventuelt ubehag rundt halen ben og rumpe er en indikasjon at setet ikke er cradling din undersiden tilstrekkelig. Merk områder av setet som trenger modifisering med et permanent markør.

• Redusere tonehøyden til setet ved barbering bort en liten del av materiale fra toppen av seteputen skum med en fleks. Bare fjerne nok materiale for nivå toppen av puten.

• Kuttet bort noen av skum pute med din vinkelsliper å opprette et øses ut område å forbedre setets evne til å vugge baken. Denne delen kjører langs bredden av sete pute.

• Bruk saks til å klippe flere biter av høy tetthet skum i grove figurene nødvendig å fylle ut barbert setet. Opprette et bredt stykke skum å fylle ut inndelingen som går på tvers av sete pute, strekker seg litt over sidene. Også kutte en litt trekantet del av skum for å opprette en nese foran på setet, bruke flere lag med høy tetthet skum.

• Spray bunnen av høy tetthet skum bitene og toppen av delene barbert med limspray. At limet satt i 20 sekunder, og deretter plassere skum brikkene på pute.

• Forme nye skum delene med din vinkelsliper før de er formet til formen på setet.

• Spray øverst i setet med lim, og Plasser dekselet over setet. Dra kantene av sete dekker godt rundt bunnen av plast setet panorere og stift det på plass med en elektrisk stifting gun.

• Installere setet på din Harley-Davidson, slipping metall tungen nesen på setet i fangsten under gasstanken. Senke setet på bakre fender, og fest den montering bolten på plass med en stjernetrekker.

Tips og advarsler

  • For best resultat, bruk et lys, trekke bevegelse å forme skum med vinkelsliperen.