Nnywellness.com

Hvordan erstatte timingen belte på en 2003 Audi A4


Hvordan erstatte timingen belte på en 2003 Audi A4

En av de mest kjente europeiske bilprodusenter i de forente stater, Audi har blitt synonymt med luksus og ytelse. En del av dette ryktet kommer fra søkemotorer og deler, men som i alle kjøretøy, ulike deler kan til slutt slites ut over tid, for eksempel tidspunktet beltet. Timingen belte holder alle de ulike delene i motoren fungerer i harmoni med hverandre, og hvis den svikter, må erstattes eller motoren kunne lider ugjenkallelig skade.

Instruksjoner

• Parkere Audi A4 i en garasje. Kjøre den opp på bilen ramper eller bruk bilheis å heve bilen på aksel står å holde foran på en skråning for arbeidsområde. Kontroller at parkeringsbremsen er satt og chock bakhjulene sørge for bilen ikke noe sted.

• Finn vaskemaskin væske slangen kjører til lavere grillen på førersiden av bilen og plassere drypp kokekaret/bøtte under den å fange væsken. Trekk forsiktig på slangen å ta det fra frontlys skivene og fange væsken som det kommer ut, så du kan sette det inn igjen senere. La slangen gratis.

• Unclip eller koble mer slanger, kabler eller ledninger mellom deg og timing belte dekselet hvis du ønsker, eller presse dem til side mens du arbeider. Unclip timing belte dekselet og skru boltene holder fan i stedet bruker en Allen fastnøkkel. Ta ut viften.

• Fjern den demper skivene under viften. Unbolt bolter med en skiftenøkkel eller socket, og deretter fjerne skruene fra lavere timing belte dekselet på samme måte. Følg linjene på cam drivhjul og ventilen dekselet til veivakselen, og slå dem med klokken inntil alle kø. Slå veivakselen med drivhjul verktøyet. Fjern strammer for timingen belte av unbolting den og fjerne det gamle timing beltet.

• Installere nye timingen belte over guide pulley og strammer trinser innen timing belte saken. Fjern bolt på den guide skivene installere beltet, og skyv beltet over tannhjul. Bruk en Allen fastnøkkel til å slå den guide skivene og bolt strammer tilbake på plass.

• Snu hele prosessen å montere bilen. Sikre linjene på veivakselen og cam drivhjul linje med ventilen dekselet og montere dekselet. Bolten den demper skivene tilbake på plass og koble viften. Reclip alle ledninger og koble slangen igjen til frontlys skivene. Vaskemaskin væske beholderen fylles og lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Drivhjul verktøy bør bare brukes i henhold til produsentens anbefalinger. Se brukerhåndboken eller kontakte din lokale Audi dealership å finne ut nøyaktig hva størrelse drivhjul verktøyet du nød å kjøpet (varierer etter versjon 2003 A4) for å flytte veivakselen.
  • Endre tidspunktet beltet i alle kjøretøy er en oppgave som bør bare forsøkes av kvalifiserte fagfolk eller enkeltpersoner som har en bedre enn gjennomsnittet av hvordan søkemotorer fungerer og hvordan arbeide med biler.