Nnywellness.com

Problemer med Biodiesel


Problemer med Biodiesel

Gasspriser steg i 2005 og 2006, begynte folk leter etter alternative drivstoffer. En av de mer populære alternativene var biodiesel, som forbrukere har vedvarende brukt. Utnytte naturlige planteoljer, er biodiesel i stand til å drive en bil så effektivt som oljebaserte dieselmotorer. Det er en rekke problemer med biodiesel drivstoff, dessverre, både for brukeren og for miljøet.

Motorproblemer

Det finnes en rekke problemer som brukere opplever med bruk av biodiesel. Det vanligste problemet oppstår mens overgangen fra petrodiesel biodiesel: tilstopping av drivstoffilteret i drivstofftanken. Biodiesel er et kraftig løsemiddel og renser effektivt motoren. I prosessen, vil rester igjen av petrodiesels starte sirkulerer i slike høye mengder at filteret tresko, ofte i bare noen uker. Etter erstatter filteret et par ganger, men motoren bør være rent, og dette vil ikke lenger være et problem.

Nest vanligste problemet er gjennomgripende med alle former for diesel drivstoff. I kaldt vær begynner det å gel. Petrodiesel er mer motstandsdyktige mot temperaturendringer enn biodiesel, og hvis du er drift ved kalde omgivelser, er det best å bruke en blanding av bio og petro. Dette vil redusere temperaturen på som drivstoff gele, gjør den færre sikkert for skriptmotoren båsen.

En annen bemerkelsesverdig problemet med biodiesel er mindre vanlig, men langt mer alvorlig. Drivstoff corrodes noen ganger gummi slanger, som kan føre til drivstoff lekkasje og skade til omkringliggende motordeler. Sjekk gummi deler regelmessig for å sikre at de ikke er forverret.

Landbruket problemer

For å gjøre biodiesel et levedyktig alternativ til petroleum, må den være produsert i store nok mengder å støtte kravene til en global bil kultur. Problemet er at det ikke er nok fruktbart land både mat og drivstoff til å møte verdens krav. En studie utført av Storbritannias Energy Systems Research Unit rapporter som en masse konvertering av Englands landbruket landområder til raps - ideelle innhøstingen for biodiesel produksjon - bare erstatte opptil 4% av olje forbruk. Dette er fortsatt en betydelig 800 millioner liter hvert år, men ikke på langt nær nok til å møte britiske drivstoff krav.

Miljøproblemer

Selv om biodiesel avgir mindre karbondioksid (CO2) enn petroleum, er det ikke helt mild til miljøet. Den største bekymringen er dens produksjon av nitrogenoksider (NOx), som det spyr i større mengder enn konvensjonelle drivstoff. Ligner CO2, NOx bidra til smog, sur nedbør og global oppvarming. De har også betydelig helse påvirker de jevnlig utsatt for dem, inkludert astma, hjertesykdommer og bronkitt.