Nnywellness.com

Hva å gjøre i en bil ulykke


Hva å gjøre i en bil ulykke

En bilulykke er aldri planlagt, men du kan minimere problemer ved å være forberedt. I en bilulykke er din sikkerhet og sikkerheten til andre rundt deg alltid første prioritet. Etter det kan du begynne å ta skritt for å sikre at du får all nødvendig informasjon til en rapport og krav.

Sikkerhet første

I en mindre ulykke, skal bilene flyttes ved siden av veien til forhindre flere ulykker fra hender. Hvis en bil ikke kan flyttes kjøring lys og farelys bør være slått på og beredskap trekanter eller bluss plasseres rundt ulykken gjør den mer synlig for andre førere.Hvis ingen er skadet, får ut av bilen og stå fra trafikk mens du venter å ankomme. Ring politiet fra en mobiltelefon hvis det ikke er et nødstilfelle eller ring 911 og vente på hjelp å ankomme.Hvis noen er skadet, la henne i hennes bilbelte i bilen og la utdannet medisinsk fagpersonell vurdere situasjonen og behandle offeret.

Exchange og dokumentinformasjon

Alle drivere skal utveksle informasjon. Husk å få navn, adresse, kontaktnummer, forsikringsselskap, Polisenummeret, driver lisensnummeret og Bilnummeret for driveren og eieren av den andre bilen. Hvis driverens navn er forskjellig fra navnet på forsikret, sørg for å få kontaktinformasjon for alle involverte.Ta en skriftlig beskrivelse av ulykken, kjøretøy involvert og tilstanden til biler, den nøyaktige plasseringen og hvordan ulykken skjedde. Hvis du har et kamera eller kamera tar bilder av alle vinkler av kjøretøy, veien som fører til ulykken, og et bilde av Harbitz.Endelig være høflig. Roping vil ikke hjelpe situasjonen og kan gjøre ting verre. Ikke innrømme feil. Det er for forsikring etater og politiet til å bestemme.

Rapportere

Du bør umiddelbart sende en rapport med Utenriksdepartementet av transport og forsikringsselskapet. Selv om den andre sjåføren sier han vil betale for alle skader, vet du aldri om han vil ombestemme seg. Forsikringsselskapet må være forberedt på å håndtere den andre sjåføren.Hvis det er en politirapport, husk å ta en kopi med rapportene. Også inkludere din skriftlig beskrivelse og bilder du har. Jo mer informasjon du har, jo bedre. Det er sikrere å ha mye mer informasjon enn du trenger stedet ikke nok.

Ulykken bilmonteringssett

Mange bil forsikring leverandører tilbyr en bil ulykke kit å holde i hanskerommet eller bagasjerommet på bilen. Dette settet vil hjelpe deg å huske hva informasjonen du trenger og hjelp du holde det organisert. I varmen i øyeblikket kan du glemme hva gjør en bil ulykke kit er et flott verktøy å ha på hånden. Enkelte selskaper tilbyr nå en bil ulykke søknad for telefoner også.