Nnywellness.com

Feilsøke bremser bak på en 1990 Jeep Cherokee


Feilsøke bremser bak på en 1990 Jeep Cherokee

Feilsøking bremsene i din Jeep Cherokee er en god måte å lagre reparasjonskostnader. Enten du reparere bremsene selv eller få mekaniker til å gjøre det, blir du foran spillet ved å ha en god ide om hvor problemene er. 1990 Cherokee har trommelbremser på bakhjulene og på parkeringsbremsen engasjerer en av bakre bremsene.

Instruksjoner

• Presse hardt på gasspedalen mens motoren går, men bilen er i parken eller nøytral.

Hvis pedalen reiser lett til gulvet, master sylinder kan være lite væske eller det kan være luft i bremseslanger. Overdreven brems pedal reise kan også være å fortelle deg at bremsene er innstilt, eller at proportioning ventilen må byttes. En svampete gasspedalen med ujevne motstand mot foten betyr vanligvis at det er enten luft i bremseslanger gummi brems slanger er aldring og bakre bremseskoene er ikke justert med den riktige avstanden fra trommelen.

• Bruke bremsene for å bremse bilen. Vibrasjon og shuddering lyder fra bak bremser vil ofte skyldes Bremsetromler som er runde. Kreve fjerning og snu en profesjonell butikk av runde trommer. Skadet hjulet lagrene vil også forårsake vibrasjoner under bremsing. Bremser bak som føler at de alltid drar kan indikere din parkeringsbremsen ikke avgir riktig. Dette er vanlig på eldre biler når smuss og rustangrep bygges opp inne parkering Bremsearmen kabel. Utilstrekkelig bremseeffekt kan også skyldes olje eller andre forurensninger får på sko. Olje vil permanent ødelegge bremseskoene.

• Søke brems hardt mens du kjører på 20-30 miles i timen, og kommer til en fullstendig stopp. Hvis bilen ikke stoppe som kan raskt som det skal det være upassende avstanden mellom skoen og tromme. Hvis de ikke er reagerer normalt når du presse hardt, bakre bremseskoene er sannsynligvis slitt og må byttes. Hvis du bare hadde bak bremseskoene erstattet, kan de ta et par miles plasseres riktig. Gi det litt tid, og hvis de ikke får bedre, se din mekaniker.

Tips og advarsler

  • Utføre kjører tester på bremsene på et trygt sted som en tom parkeringsplass eller område.
  • Ta vare på bremsene og de vil være klar til å slutte når du trenger dem.
  • Ikke risiko kjøring med bremser som ikke fungerer som de skal. Feilsøke dem og få bilen i for reparasjoner så snart som mulig.