Nnywellness.com

Hvordan installere en vindusvisker Motor på en 1997 Nissan Sentra


Når du kjører nedover veien, og det begynner å regn eller snø, er du ikke glad for vindusviskere? En kvinne oppfinner som la merke til streetcar driverne i New York City stikker hodet ut windows til å kjøre, oppfunnet vindusviskerne i 1903. Opprinnelig kalt en bilvinduet rengjøring enhet og drives ved hjelp av en spak, ble vindusviskere standardutstyr på de fleste biler i 1913. Spakene var borte selvfølgelig 1997 og vindusviskere drives av motorer. Skifte vindusvisker motor i din 1997 er Sentra noe du kan gjøre hjemme i oppkjørselen med lite tid og arbeid. Neste gang du slår på din vindusviskere, husk Mary Anderson og hennes oppfinnelse.

Instruksjoner

• Ved hjelp av maskeringstape, markere posisjonen til tørke bladene i parkert stilling. Hvis de ikke er i parkert stilling, bekymre ikke deg for det - du vil adresse som senere. Fjern liten plastdekselet på bunnen av hver frontruten svaber arm, med liten skrutrekker. Fjerne mutteren, trykk på svaber arm og fjerne den fra innlegget.

• Fjern de to skruene som Phillips fra plast hetten, og deretter fjerne gummilisten og klipp. Løft hetten og sett det til side.

• Fjerne mutteren fra vindusvisker motor sammenhengen akselen og trekke koblingen fra akselen. Koble den elektriske kontakten på motoren. Bruk den liten flat-skrutrekkeren for å presse kategorien Midtstill på kontakt og trekke samtidig. Fjern de fire skruene holde motoren i brannmuren og fjerne motoren.

• Installer den nye motoren og bolten det i brannmuren. Koble den elektriske kontakten til du hører Midtstillingstabulator klikk. Aktivere motoren for en full syklus og deretter av. Installere vindusviskerne linkage motoren og skru mutteren.

• Installere hetten og stram de to skruene, og installere gummilisten og skyv klippene. Installere svaber armer; Kontroller knivene sitte ca 1,25 til 1,5 inches fra bunnen av frontruten på tips. Hvis du brukte maskeringstape, deretter plassere tørke bladene på merkene og stram svaber arm nøtter til 15 til 20 fotpund av dreiemoment. Installere plast caps og du er ferdig.