Nnywellness.com

Hva er de ulemper av elektriske biler?


Hva er de ulemper av elektriske biler?

Elektriske biler er spioneringen som en mulig løsning på problemene knyttet til olje forbruk og klimaendringer. Bilene ikke krever bensin som drivstoff, og derfor ikke brenne fossilt brennstoff eller avgi karbon i atmosfæren.

Elektrisk infrastruktur

Det er svært lite infrastruktur satt opp i USA for å støtte veksten av en elektrisk bil flåte. Et landsomfattende nettverk av offentlige opplading stasjoner ville være nødvendig for å støtte en base av elektriske biler. Det finnes mindre enn 1000 opplading stasjoner i USA, med de fleste i California og Oregon.

Fotgjenger farer

Siden elektriske biler mangler en forbrenningsmotor, er biler mye roligere enn tradisjonelle bensin drevet bil. Trafikk skader kan øke i den utstrekning fotgjengere stole på lyden av et redskap for å unngå nærmer trafikk.

Ladetid

Elektriske biler krever mye mer tid å lade sine batterier enn det tar for å fylle opp en tradisjonell bil med bensin. Tesla elektrisk bil, som er en av de nyere modellene, har en lading rate på 32 miles på veien per time kostnadsfritt.

Område mellom opplading

Elektriske biler har et begrenset område sammenlignet med bensindrevet seg. Tesla har en rekke 244 miles mellom oppladinger.

Avhengighet av fossilt brensel

Siden elektriske biler ikke brenne fossilt brensel, er de renere enn bensin-drevne biler. Men i oktober 2009 genereres fire og førti prosent av elektrisiteten i USA av kull, som skaper karbonutslipp ved forbrenning. Dette forskyvninger delvis fordelene av El-drevne biler.