Nnywellness.com

Informasjon for bilbeltet Extender på biler


Informasjon for bilbeltet Extender på biler

Bilbelte kan i dag finnes i mange moduser av transport. På fly, biler og gokart, er moderne setebeltet utformet for å sikre folk. Det finnes tilfeller imidlertid når en bilbelte extender er nødvendig for bruk i biler.

Historie

Moderne setebeltet kommer skjemaet spede begynnelse. Bilbelte dukket opp i USA i 1900, ifølge forebygging Institute. I 1920, USA vedtatt design for bruk i biler og setebelter begynte å bli installert i biler. Det tok 30 år før fabrikkinstallasjonen av sikkerhetsbelte begynte.

Funksjonen

Setebeltet har en spesifikk funksjon: sikkerhet. Tusenvis av mennesker dø i trafikkulykker hvert år etter ikke å ha setebelter, ifølge det amerikanske National Highway Traffic Safety Administration. Beltene er utformet for å holde folk trygt i tilfelle en ulykke, å hindre dem fra å bli kastet fra bilen.

En bilbelte extender kan også brukes på fly, slik at bedre sikkerhet over forskjellige moduser av transport.

Bilbelte Extender-enheten

Bilbelte består vanligvis av to stropper, en som kan være ganske kort, som kontakt med en bule eller låsen. Andre stroppen er lengre og justerbar på noen måte, slik at bare lengden må brukes. Men er noen ganger en utvidelse nødvendig.

Den bilbelte extender er en lengden på stroppen som forbinder sikkert stroppene i en bil. Extender-enheter kan være nødvendig for de med visse helsemessige forhold. På Extender-enheter er tilgjengelige i en rekke størrelser, gir den beste sikkerheten lengden på beste stroppen for alle.

Lover

I de fleste områder i USA er det loven krever seg bilbelte i en bil. Hvis lengden på installert stroppen ikke fungerer for noen, kan extender personen å være innenfor loven.

Installasjon

Mange sier mandatet at våre sjåfører og passasjerer ha setebelter.
Forlengere festes til eksisterende stroppen, mens andre krever spesiell installasjon. Hvis kjøper en bil ny, kan det være mulig å ha extender installert på kjøpstidspunktet. For de ikke kjøpe en ny bil, er det universelle bilbelte forlengere som passer de fleste biler.

Forholdsregler

Den riktig lengde bilbelte extender skal alltid brukes. Det er viktig å bekrefte at Extender-enheten oppfyller sikkerhetsforskrifter før du bruker den.