Nnywellness.com

Hvordan koble opp projektoren Sharo XG-C55X til TV


Hvordan koble opp projektoren Sharo XG-C55X til TV

Den skarpe Notevision XG-C55X er en kompakt, høy ytelse LCD-projektor som tilbyr lyse, HD-kvalitet bilde projeksjon fra en PC, Mac eller videokilde. En rekke innganger for videosignaler tilbyr C55X også en VGA (RGB) videoutgang for å sende video til en skjerm eller TV som it-prosjekter bildene til en skjerm. Hvis TVEN har riktig input (eller høyre kortet), er koble den til projektoren så enkelt som å koble andre video komponenten.

Instruksjoner

• Koble den ene enden av VGAkabelen (også kjent som en RGB kabel) til "Output (inngang 1,2)" VGA-kontakten på nedre venstre side av baksiden av projektoren, kronglete de små skruene på hver side av kontakten med klokken (hvis kabelen gir dem) for å sikre vedlegget.

• Koble den andre enden av kabelen til din TV VGA/PC-inngang hvis TVEN tilbyr denne typen inndata. Hvis TVEN ikke, bestemmer hvilke typer innganger tilgjengelig (HDMI, S-video og kompositt RCA) og kjøpe en adapter som vil bygge bro forbindelsen mellom VGA-kabelen og TVEN. Kort kan finnes i elektronikkbutikker og på ulike online uttak. Koble VGA-kabelen til kortet, og koble den andre typen kabel fra adapteren til TVEN.

• Koble en standard 1/8-tommers, enkelt spiss lydkabel fra lyd ut av C55X til lydinngangen følger din TV VGA/PC-inngang (eller for kortet, med en annen kabel fra adapteren til inngangen på TV blir brukt) hvis videokilden koblet til projektoren inkluderer også lyd og du vil ha lyd videreformidlet til TV , også.

• Slå projektoren og trykk "Meny" på projektoren eller dens fjernkontroll og velg kategorien "Alternativer" velge "økonomi Mode" så "Mntr. ut/RS232" og deretter "på" for å sende videosignalet fra projektoren til TV. Sett TVEN til den aktuelle enheten inngang (for eksempel "PC") for visning.