Nnywellness.com

Hvordan koble opp subwooferne til en 2001 Ford Focus


Hvordan koble opp subwooferne til en 2001 Ford Focus

Få bedre bass er utgang i din Ford Focus lett hvis du koble et par subwoofere. Subwoofere gjør bass i Ford fokus klarere og lar deg få enda flere volumet. Om du oppgraderer stereo for et show eller gaten du trenger en kvalitet, og korrekt satt opp sub i Ford fokus. Betal spesiell oppmerksomhet til Kontroller at du har installert og kablet forsterkeren riktig før du prøver å installere og wire subs.

Instruksjoner

• Måle plassen i Ford fokus der du vil installere høyttaleren. Mål bredde, lengde og dybde på feltet. Måle subwoofer boksen du har kjøpt for å sikre at den passer i plassen du har tilgjengelig. Pass også på at volumet av boksen kamper anbefalte kabinett volumet for din subwoofer. Anbefalte volumet skal skrives på dokumentasjonen som fulgte med subwooferen.

• Fest høyttalerledningen til terminal cup på baksiden av boksen sub. Kjøre høyttalerledningen til første sub og fest den til terminalene på baksiden. Feste en andre høyttalerledningen til terminalene på første sub og kjører ledningene på baksiden av andre sub. Sett både ubåter i deres posisjon, og sikre dem til boksen med skruer. Hvordan du kobler ledningene vil avhenge subwooferen du bruker. De fleste har en skrue over terminalene. Vikle ledningen rundt skruen og stram det ned. Terminalene har også en skrue. I noen tilfeller vil de ha en solid center terminal med en bolt på toppen. Vikle ledningen rundt terminalen og stramme bolten ned. I noen tilfeller de vil ha lastet et hull med en terminal innsiden. Skyver spaken over hullet sett ledningen, og slipp spaken. Ledningen bør festes i hullet. Se i dokumentasjonen som fulgte med din sub eller subwoofer boksen for mer informasjon.

• Lim borrelås strimler på bunnen av det sub-kabinettet. Plass tilsvarende strimler på teppet i bilen for å holde boksen på plass. Sikre strimler i bilen ved hjelp av stoff lim.

• Fest høyttalerledningen forsterkeren og kjøre den rundt innsiden av bilen til plasseringen av høyttaler boksen. Bruk skrutrekkeren til å lirke opp trim og teppet og skjule ledningen under. Den eksakte ruten du avhenger av plasseringen av forsterkeren og høyttaleren. Forsterkeren har en terminal som vil tillate deg å skru ledningen på plass, eller å plassere den gjennom et hull og bruke en lever å sikre det på plass, eller å vri det rundt en terminal og fest den med en mutter. Test for å sikre at kabelen er sikkert på plass ved å trekke på det forsiktig. Siden fremgangsmåten varierer avhengig av merke og modell av forsterkeren, subwoofer boksen og subwoofer, bør du konsultere dokumentasjonen som fulgte med utstyret kobles ledningene til.

• Fest kabelen til baksiden av subwooferen og sikre subwooferen på borrelåsen. I noen tilfeller kan du knytte ledningen av åpne hullet, ledningen gjennom og deretter Lukk det igjen. Noen høyttaler-alternativene trenger du å tvinne ledningen rundt en terminal og sikre det på plass med en skrue eller en mutter. Fremgangsmåten avhenger av boksen du bruker. Se i dokumentasjonen som fulgte med boksen hvis du er forvirret.

Tips og advarsler

  • Bryte i subwooferen ved å spille det i 20 timer før å øke volumet.
  • Fjerne subwooferen ved å koble ledninger og trekke det av borrelåsen.
  • Vent til limet tørke før gjør alle hard kjøre ellers sub kabinettet kan komme løs.