Nnywellness.com

Hvordan skrive DFU modus datamaskiner


Hvordan skrive DFU modus datamaskiner

DFU (apparat Firmware oppdatering)-modus brukes på Apple iPhone og iPod-produkter som en måte å installere eller gjenopprette firmware og funksjonalitet på enheten. I noen tilfeller kan en bruker Apple-produkt har mistet funksjonaliteten til maskinvareknappene, som "Hjem" og "Power," på grunn av en ugyldig fastvare flash. I slike tilfeller kan en datamaskin brukes til å starte DFU-modus i enheten.

Instruksjoner

• Last ned filen "DFU.zip" (se ressurser).

• Opprette en katalog i rotkatalogen på harddisken kalt "DFU." Dette kan gjøres ved å navigere til roten av harddisken etter å dobbeltklikke på "Min datamaskin" eller "Datamaskin" avhengig av hvilken versjon av Windows, høyreklikk og velg "New" og deretter "Mappe." Skriver i "DFU" og trykk "Enter" du kaller mappen.

• Pakk ut filen DFU.zip bruker Windows eller noen installerte kompresjon verktøy som WinZIP eller WinRAR og plassere innholdet i mappen "DFU" opprettet i forrige trinn.

• Koble din iPhone eller iPod-enheten til datamaskinen via USB, og deretter lukke iTunes når den lanseres.

• Trykk knappen "Windows" og "R"-tasten samtidig å få opp dialogboksen "Kjør". Skriv inn "c:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu" i tekstfeltet og klikk "OK". Dette fører til iPhone eller iPod å gjenstarte i DFU-modus.

Tips og advarsler

  • Alltid bruk det "Trygg fjerne isenkram" alternativet fra Windows eller "Kaste ut" fra iTunes for å fjerne din iPhone eller iPod å hindre skade på enheten.