Nnywellness.com

Hvor kanne jeg fastsette en frossen Treo 755?


Som med enhver stykke elektronikk, må enheten tilbakestilles fra tid til annen. Hvis det fryser grunn eller, hvis etter utføre en oppgradering til operativsystemet, enheten ikke svarer, må du utføre en tilbakestilling. Det finnes to typer reset med Palm Treo 755 - en myk tilbakestilling som beholder dataene og ligner en omstart på en datamaskin, og en hard reset som er mer ubarmhjertig.

Soft Reset

Bruk en myk tilbakestilling først og se om det løser fryse. Bare ta ut batteriet fra Palm Treo og sette det tilbake igjen. Enheten vil starte opp igjen og gå gjennom sine prosesser. Når det kommer til datoen og klokkeslettet innstillinger skjermen, tilbakestillingen er fullført og vanligvis enheten vil fungere helt fint.

Om en Hard Reset

Dette kalles noen ganger en systemtilbakestilling. Det sletter alle data og tredjepartsprogramvare på Treo. For åpenbare grunner, kan du prøve en myk Tilbakestill. Når du gjør en hard reset fordi alle tredjeparts programmer vil være borte, kan du feilsøke problemer. Så, hvis enheten fungerer normalt etter hard reset, kan du gjøre antagelsen om at problemet var relatert til en tredjeparts programvare.

Utfører en Hard tilbakestilling

Ta ut batteriet. Trykk og hold Power/End knappen (som er knappen med rød stripe merkingen på den) mens du setter batteriet tilbake i. Det er en hånd jobb. Når den "Access drevet" logoen vises på skjermen, slipp knappen Power/slutten. En melding vil vises på skjermen spør om du ønsker å slette alle data. Trykk på "Opp" for å bekrefte. Enheten vil reformatere og starte på nytt.

Etter en Hard Reset

Følg instruksjonene for å angi tid og dato og justere berøringsskjermen. På dette punktet, kan du laste data fra tidligere synkroniseringer, kalt Hotsyncs. Enheten skal nå fungere normalt. Du kan laste inn tredjepartsprogramvare en for å se hvilke ettall, eventuelt forårsaket fryse.