Nnywellness.com

Hvordan koble fra batteriet for en feil Dynamo


Hvordan koble fra batteriet for en feil Dynamo

Før du erstatter en defekt Dynamo, batteriet grunnen kabelen må kobles. Hvis dette trinnet ikke er tatt, vil batteriet fortsatt ha en live gjeldende kjører gjennom kjøretøyets elektriske system. Potensielle faren her er at en gnist kan bli antent når du kobler fra den elektriske forbindelser fra dynamoen. Dynamoer bruker smeltemetallegeringer koblinger kan brenne ut linken og ha denne komponenten erstattet for at nye dynamoen å arbeide. Gnister nær batteriet kan også forårsake brennbare gasser å antennes og eksplodere, forårsaker alvorlig eller selv uopprettelig skade.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en flat overflate hvis mulig; sette på parkeringsbremsen, sikre motoren er av og nøklene fjernes fra tenningen. Åpne panseret.

• Finn batteriet i motorrommet (hvis aktuelt). Noen innenlandske og utenlandske biler benytter en rekke steder for bilbatterier. De fleste alle batterier ligger i motorrommet, men noen biler kan plassere den i hjulet brønner, under baksetene eller i bagasjerommet. Hvis nødvendig å finne batteriet i den spesifikke kjøretøyet, se brukerhåndboken og følger fremgangsmåten illustrert for å få tilgang til batteriet.

• Finn negative batteri terminal klemme eller bolt. Topp-post batterier bruker en terminal klemme, mens side-post batterier bruker en bred bolt koble terminalen endene. De fleste biler bruker en svart kabel for den negative terminalen og en rød kabel for positiv terminalen. Men alle batterier har en støpt "NEG" eller et minustegn (angir negative) stemplet på batterihuset i terminal slutten. Den positive siden har "POS" eller et plusstegn (indikerer positiv) stemplet på batterihuset.

• Løsne de negative terminalen klemmer beholde mutter fra bolten med fastnøkkel eller skralle og kontakten ved å dreie det mot klokken til terminal klemmen er løs nok til å vrikke frem og tilbake på innlegget. For side-post batterier, slå terminal bolten mot klokken og fjerne den fra batteriet med terminal slutten intakt med bolt.

• Fjern stasjonen beltet og fjern dynamoen ifølge kjøretøy bestemt reparasjon retningslinjer. Det er ikke nødvendig å koble positiv terminal slutten av batteriet siden den elektriske strømmen er ikke lenger jordet. Når dynamoen erstattes, koble stasjonen beltet og koble den negative batteri terminal klemme eller bolt og start motoren for å teste systemet.