Nnywellness.com

Hvordan du opp servicehistorikken av VIN


Hvordan du opp servicehistorikken av VIN

Før du kjøper en brukt bil er det viktig å vite sin historie: Hvis større skade eller endringer ble gjort på bilen. Spørsmål om kilometerteller rollbacks, staten utslipp test resultater, flom, mekaniske problemer eller karosseri besvares i en bil historie rapport, som kan kjøpes på flere nettsteder.

Instruksjoner

Få kjøretøy historie med VIN

• Finne kjøretøy ID nummer (VIN), som er skrevet under hver bilen frontruten, på hengselet på førerens dør og kjøretøyet tittelen. VIN er nødvendig å få en bil historie rapport.

• Velg webområdet som du ønsker å kjøpe en bil historie rapport. Noen populære alternativene inkluderer Carfax.com, InstaVIN.com og Autocheck.com.

• Fyll ut informasjonen som leverandøren av rapporten. Etter å gi VIN og betale med kredittkort, vil du kunne vise bil historie rapport på skjermen og skrive ut en kopi hvis du ønsker.

Tips og advarsler

  • Bare fordi noe ikke er oppført i betyr ikke en bil historie rapport at det ikke har skjedd. Hjem modifikasjoner og urapporterte detaljhandel reparasjoner kan ikke gjøre det til rapporten. Det anbefales vanligvis å ha en mekaniker inspisere en bruktbil før du kjøper den, selv om bilen historien ser rent.