Nnywellness.com

Tutorial på å erstatte en Alternator i en bil


Tutorial på å erstatte en Alternator i en bil

Uansett hvilket merke og modell av bilen du eier, er dynamoen en integrert del av motoren. Som en del av det elektriske systemet for kjøretøyet, dynamoen er tilkoplet batteriet og fungerer som en intern generator som kontinuerlig lader batteriet mens motoren er i gang. Det drives av serpentin beltet som kobler til veivakselen av motoren, og som alle deler i et kjøretøy må det erstatning over tid på grunn av slitasje.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et flatt område og angi parkering brudd. Slår motoren og åpne panseret på bilen. Koble batterikabel med en skiftenøkkel slik at strøm fra batteriet til dynamoen er kuttet av. Finn serpentin beltet diagrammet på panseret på bilen eller radiator likkledet fan dekselet og bruke den til å finne den automatiske belte strammer skivene, som du må slippe for å fjerne beltet fra dynamoen.

• Passe en passende størrelse socket over slutten av bolten som stikker fra slutten av den strammer skivene og gjelder trykket i retningen som angis i serpentin beltet diagrammet å løsne spenningen på beltet. Skyv flat-skrutrekker under beltet, og fjerne den fra den strammer skivene. La de andre trinser i systemet på plass, og forsiktig skyve beltet ut av dynamoen skivene.

• Koble ledningene fra dynamoen. Løsne og fjerne festebolter for dynamoen med en skiftenøkkel eller socket og fjerne dynamoen fra sin posisjon. Ta nye dynamoen ut av esken og satt på plass. Erstatte montering bolter og stramme seg, deretter koble ledningene til dynamoen.

• Skyv serpentin beltet tilbake over den Dynamo skivene og legge trykk igjen den strammer skivene å frigjøre den. Skyv beltet tilbake over den strammer skivene med flat-skrutrekker og langsomt slipper spenning på den skivene la det lysbildet tilbake på plass. Koble batteriet fører og starte bilen.