Nnywellness.com

Pocket PC inndataenheter


Pocket PC inndataenheter

Pocket PC er en håndholdt enhet som kjører Windows Mobile-operativsystemet. Lomme-PCer har tusenvis av programmer tilgjengelig, for eksempel nettlesere, forretningsprogrammer og kommunikasjonsprogrammer. En Pocket PC kan ta plassen til en bærbar PC for mange oppgaver. Selv om primære inntastingsmetoden for Pocket PC er en pekepenn, finnes det alternativer som kan være nyttig i enkelte situasjoner.

Pennen

Hver Pocket PC inkluderer en pekepenn for inndata. En pekepenn er en liten metall eller plast verktøyet - formet som en liten penn - med en myk tupp på slutten. Når du ikke bruker pennen, har lomme-PC en kupé som du kan bruke for lagring. Berør skjermen med visningsstiften for å bruke den. Hvis du skal mister opprinnelige pekepennen for lomme-PC, bruk ikke en penn eller blyant som det kan lage riper i skjermen. Bruk bare pekere beregnet for bruk med berøringsskjermer.

Fingertuppen

Noen lomme-PC-programmer har store knapper og ikoner, noe som gjør det mulig å bruke programvaren ved å berøre skjermen med fingeren i stedet for pennen. Dette er spesielt vanlig blant Lommepc navigasjon programmer, som det ville være upraktisk å rote med posisjonspekeren mens Pocket PC er i en bilmontering. Ulempen med å bruke fingeren som inndataenhet er at mange lomme-PCer har ikke oleophobic skjermer. Som et resultat, kan du ofte trenger å tørke fingeravtrykkene dine fra skjermen.

Tastatur

Tekst er ikke en styrke på Pocket PC plattformen; trykke én bokstav om gangen bruke skjermtastaturet, vil du raskt finne at Pocket PC er best for veldig korte meldinger. Hvis du vil skrive inn tekst på lomme-PC i lengre perioder, kan du vurdere å kjøpe et tastatur. Hvis Pocket PCen har Bluetooth støtte, kan du pare enheten med et Bluetooth-tastatur og har en maskinskrivning erfaring lik den du vil ha på en bærbar PC. Når du kjøper et Bluetooth-tastatur, se etter en modell med en innebygd stå å holde Pocket PC i lese vinkel. Noen selskaper produserer også lite thumb tastaturer som knytte til tilkoblingsport på undersiden av enheten. Selv en tommelfingeren tastatur ikke tillater for preg å skrive, er det raskere enn pennen.

Mus

Noen mennesker bruker Pocket PC i stedet for bærbare datamaskiner mens på jobb; et sammenleggbart Bluetooth tastatur gir rask tekstoppføring, og selv med et tastatur, Pocket PC er lettere enn de fleste bærbare datamaskiner. Men mens lomme-PC-er på stand, kan det være vanskelig å navigere med en penn. For å omgå dette problemet, noen selskaper produserer små Bluetooth-mus som fungerer med Pocket PC. En Bluetooth-mus setter en peker på skjermen, og sammen med et tastatur kan gi en svært laptop-lignende opplevelse på en lomme-PC.