Nnywellness.com

Hvor å hekte en hjemmekino høyttalerledningen


Hvor å hekte en hjemmekino høyttalerledningen

Før du kan nyte den neste handling flick eller drama, er det nødvendig å bestemme hvilke ledninger gå der slik at riktig lyden kommer fra de riktige stedene. For moderne hjemmekino mottakere, er dette enkelt, med høyttaler kontaktene praktisk merket på baksiden av enheten. Når du har fastslått den riktige plasseringen for høyttalerne, må du koble fra mottakeren til høyttalerne. Du kan enkelt utføre denne oppgaven med høyttalerledningen og en liten stripper verktøyet.

Instruksjoner

• Tilgang til baksiden av hjemmekino mottakeren. Mål avstanden kreves fra mottakeren til hver høyttaler, og deretter klippe den aktuelle lengden med små wire cutter/stripper verktøyet.

• Stripe 1/2 tommers isolasjon fra hver ende av hver høyttalerledningen. Skru bindende innlegget nøtter på baksiden av hjemmekino mottakeren og hver høyttaler. Dette vil utsette senterhullet på innlegg som godtar høyttalerledningen.

• Sett høyttalerledningen inn i hullene på bindingen innlegg for hver høyttaler på hjemmekino mottakeren. Skrue ned bindingen innlegg nøtter inntil ledningene er sikker. Gjenta denne prosessen for hver tilsvarende høyttaler, observere vei (positive/negative) på høyttalerledningen.

• Hvis mottakeren vil bli plassert i et skap, bruke en stripe av maskeringstape og en fin-spissen for å merke individuelle høyttalerkablene etter de stikker ut fra åpningen i baksiden av kabinettet.

Tips og advarsler

  • Alltid gjøre noen system forbindelser med forsterkning slått av for å hindre alle uvesentlig kortslutninger.