Nnywellness.com

Direkte TV-fjernkontroll fungerer


Direkte TV-fjernkontroll fungerer

Fjernkontroller brukes til funksjonen enkel kanal og volum fungerer, og nå teknologiske fremskritt har gjort dem mer avanserte og nyttige. DirecTV ekstern er spesielt full av spesielle funksjoner for et DirecTV satellitt TV-system. Fjernkontrollen kan virke forvirrende i begynnelsen, men etter litt bruk og forklaring, du kan forstå hvordan hele fungerer.

Navigeringskontrollene

Toppen av eksterne funksjoner standard navigeringskontrollene for bruk på en DVD-spiller, Videospiller og Directvs egne DVR. Store avspillingsknappen er omgitt av de andre kontrollene.

DVR navigasjon

To spesielle navigasjonsknapper er bare for bruk med DVR. Knappen "Gjenta" spiller 30 sekunder av et klipp på en sløyfe. Knappen "Hoppe fremover" hopper automatisk 30 sekunder av pre-innspilte programmet.

Inngangsvalg

DirecTV ekstern er kompatibel med DirecTV set-top-bokser, TV og to lyd-/ komponenter. Velg komponenten til kontrollen ved å skyve velgeren øverst på fjernkontrollen nær sensoren.

Menyknapper

Midten av eksterne funksjonene til DirecTV menyfunksjoner. Knappen "Guide" laster kanalen listningene og knappen "Aktiv" laster Directvs eksklusive interaktiv kanal. Knappen "List" bringer opp en samling av opptak og knappen "Avslutt" tilbake til vanlig TV i noen av disse menyen.

Info-knappen

Knappen "Info" leverer øyeblikkelig informasjon om noen show. Hvis du trykker den to ganger, laster du mer detaljert informasjon, inkludert fremtidige visninger, TV-rating og om episoden er ny eller en rapport.

Fargede knapper

Fjernkontrollen har fire fargede knappene uten etiketter. Den blå knappen laster en mini-guide på bunnen av skjermen, den røde knappen brukes til å slette innspilte programmer og grønn og gul knappene brukes til å navigere raskt gjennom TV-guiden.

Piltastene

Navigere gjennom en guide, "Aktiv" kanalen og andre alternativer i menyen er gjort med pilene i sentrum av fjernkontrollen. Det er en stor "Select" knappen i brukt gjør valgene. Disse pilene og valgknappen brukes også med Directvs spillet kanal.