Nnywellness.com

Hvordan starte en gammel lastebil som er lagret i år


Hvis du har kjøpt eller arvet en gammel lastebil som noen ikke har startet i år, kan å komme igang presentere litt av en utfordring. Lengre biler sitte uovervåket, jo større mulighet for at batteriene er døde, deres spark plugger ha fouled eller deres bensin har fordampet. Med mindre det er en fullservice historie, vil du sannsynligvis vil endre olje og andre væsker slik at du starte lastebilen med blanke.

Instruksjoner

• Undersøk gamle lastebilen og kontroller at ingen usikre vilkår finnes som forteller deg at du ikke bør prøver å starte den. Hvis du ikke merker noe merkelig (for eksempel råtnet komponenter, mus hekker i motoren, klut stappet i eksosrøret eller noe lignende), kan du prøve å starte lastebilen. Det er mulig at det kan starte rett opp, selv etter alt denne gangen.

• Sjekke batteriet, via et multimeter. Du bør ha to metall plugger som er rød og svart som festes til måleren. Koble disse til batteriet å sjekke om elektrisk strøm kommer fra batteriet.

• Lade batteriet med genser batteripakken. Dette kan ta flere timer, avhengig av din genser batteripakken. Prøv å starte lastebilen igjen etter at tillegget er fullført.

• Sjekk tennplugger om de er skitne og korrodert eller ellers må byttes. Vil se din lastebil håndboken. Rekvisitt panseret på din lastebil åpen mens du fjerner tennpluggene. Hvis du ser hvitt, sprø ting på alle pluggene tips, de er korrodert og må byttes. Ta dem til din lokale auto deler lagre og be dem om å finne reservedeler. Du må også riktig gap din nye tennplugger installert. Hvis du ikke vet hvordan du gjør dette, kan du be om hjelp på auto deler butikken.

• Prøv å starte lastebilen med de nye tennpluggene i den. Hvis det fortsatt ikke starter, må det gass. Hell noen frisk bensin i gasstanken, og prøv på nytt. Hvis det fortsatt ikke starter, kan du vurdere å konsultere en mekaniker som problemet krever profesjonell diagnose.

Tips og advarsler

  • Sørg for å lese instruksjonene på multimeter og batteri genser pakker for å unngå unødvendige risikoen for elektrisk støt.
  • Når lastebilen har startet, kan du endre olje, girolje, bremsevæske, frontruten svaber væske og kjølevæske. Dette er god praksis med alle kjøretøy som ikke er startet på lenge, som disse væsker bør endres med jevne mellomrom.