Nnywellness.com

Hvor å fastsette en Samsung Blackjack antenne


Hvor å fastsette en Samsung Blackjack antenne

Mange moderne smartphones, som Samsung Blackjack-i607 nå bruke intern antennekabler til telefonens hovedkort i stedet for eksterne antenner du fortsatt se på mange mobiltelefoner. Disse interne antenner er av førsteklasses kvalitet, men problemer kan oppstå hvis antennen blir skadet, og du ikke har penger til å ta det til en servicetekniker. Den gode nyheten er at du kan demontere det Samsung Blackjack for å få tilgang til en skadet intern antenne og erstatte den på egen hånd.

Instruksjoner

• Snu Blackjack og fjern tilbake batteridekselet plassert på bunnen halvparten av telefonen. For å gjøre denne, bare Skyv det av telefonen. Løft kvadrat batteriet ut av sin seksjon med fingrene.

• Fjern seks skruene på hjørnene og sidene av enheten.

• Spissen av saken åpneren verktøyet inn mellom fremre og bakre sidene av enheten. En sak åpneren verktøyet kan kjøpes på en elektronikkbutikk.

• Arbeid deg langs sidene av enheten til de to halvdelene atskilt fra hverandre. Vær forsiktig med båndet som kobler bakpanelet til hovedkortet. Bare koble denne bånd fra baksiden av telefonen og avsette bakpanelet. Hovedkortet vises nå i front bolig av telefonen.

• Fjern de to skruene fra enten hjørne av hovedkortet. Nå bruke tuppen av din inn for å popmusikk opp to kontaktene ligger på siden av hovedkortet.

• Løft hovedkortet forsiktig ut av rammen med fingrene og sette på frontrammen. Finn den lille hvite antennekabelen på nederst i hovedkortet og forsiktig fjerne den med spissen av din skrutrekker. Erstatte den med en ny antennekabelen (tilgjengelig fra din Samsung-forhandler eller online) og montere din Blackjack i omvendt rekkefølge du tok det fra hverandre.

Tips og advarsler

  • Arbeider på Blackjack selv vil annullere garantien du kan ha på enheten.