Nnywellness.com

IPod vises ikke på min Desktop


IPod vises ikke på min Desktop

IPod bør umiddelbart vises som en enhet på skrivebordet Hvis du bruker enheten med en Macintosh-maskin. Hvis iPod ikke vises, kan det indikere et tilkoblingsproblem eller et maskinvareproblem. Å begrense det nøyaktige problemet og muligens løse den på egen hånd, bør du prøve noen grunnleggende feilsøking teknikker. Hvis bruker en iPod på et Windows-basert operativsystem, Merk at iPod ikke vil vises på skrivebordet som standard.

Instruksjoner

• Fjern iPod USB-kabelen fra gjeldende port og flytte den til en annen USB-port. Over tid kan bestemte USB-porter ikke generere samme mengde strøm som de en gang gjorde, fører til dårlig tilkoblinger med eksterne enheter.

• Åpne iTunes-programvaren, mens iPod er koblet til datamaskinen og se om iPod vises som en aktiv enhet. Se i venstre kolonne, under ordet "Enheter", et bilde av en iPod. Hvis det vises på denne plasseringen, men ikke på skrivebordet, har du sannsynligvis en modell bruker som ikke disk-modus, som en iPod Touch, Nano eller Shuffle. Dette er normalt for disse typer iPoder, og du kan fortsatt overføre innhold til iPod bruker programmer som iTunes, iPhoto og Image Capture.

• Lade batteriet. Hvis batteriet har absolutt ingen juice igjen, kan det ikke vises på skrivebordet, selv om du har enheten koblet til en strømforsyning. La bare den plugget i å ta betalt for om to eller tre timer, koble den fra datamaskinen og prøve forbinde atter.

• Hvile din iPod. Hvis feilsøking metodene ikke løser problemet, kan du ha en frossen harddisk. For å bøte på dette, slå på iPod, vende topp "Hold" bytte til høyre (Lås) og deretter til venstre (låse) og trykk ned "Menu" og "Velg" knappene i ca 10 sekunder til enheten på nytt. Deretter koble den til datamaskinen.

• Start datamaskinen på nytt mens iPod er koblet til USB-porten. Som datamaskinen starter på nytt, søke etter tilgjengelige stasjoner og kan oppdage iPod når den ikke klarte å gjøre det før.