Nnywellness.com

Numark Omni kontroll hodetelefon problemer


Numark Omni kontroll hodetelefon problemer

Numark Omni hodetelefoner er annonsert som en alt-i-ett hodetelefon funksjonssett som kan brukes for hjem stereoanlegg og opptak konsoller. Hodetelefonene er også produsert for å integrere Numark Omni DJ-kontroller settet, brukes av DJ'S for live musikk. Hodetelefonene er produsert med form rundt øre koppene, dekket med svart skinn som materiale. Det er flere hensyn som en bruker må vurdere før du kjøper disse hodetelefonene.

Omni DJ kontrolleren setter bruk

Omni kontroll hodetelefonene er primære hodetelefonene med hvilke Numark Omni DJ-kontroller. DJ kontrolleren settet har en ¼ plugg hodetelefoner. Når du spiller et levende musikk sett, er det ingen individuell kontroll over hodetelefoner som kan skille lyden fra live-huset mix. Når fadere på viktigste kanalen er slått, er hodetelefonene slått også. Et forslag for å løse dette problemet er å kjøpe en hodetelefon forsterker for hodetelefonkontakten til DJ kontrolleren og koble hodetelefonene gjennom forsterkeren.

En fjerdedel hodetelefon jack g. USB plug-in

Hodetelefonene kan kjøpes med en vanlig ¼ plugg i XLR jack eller standard USB plugg i. Ledningene er svært tynn og hodetelefoner skal behandles med forsiktighet. Hvis hodetelefonene er trukket hele tiden, kan det forårsake en mangel som fører til redusert volum. Brukere av ¼ må være svært forsiktig når du setter inn pluggen i en ¼ hodetelefon reseptor. Igjen, en god tommelfingerregel er å kjøpe en hodetelefon forsterker og bruke forsterkeren som en plug-in.

Bass frekvensrespons

Numark Omni kontroll hodetelefonene er flat respons systemet hodetelefoner. Lyden som høres gjennom angivelig er pre equalized med lows (bass) på 100 mhz + - 0db, mellomtoner frekvens (midten) 200 MHz + 0db og høye frekvenser (høy) på 3 k + 0-db. Problemet er å høre riktig lyder for bass hyppigheten. De fleste studio eller innspillingen nivå hodetelefoner er enten produsert eller har kontrollfunksjoner å høre bassfrekvensene som de ble registrert. Noen hodetelefoner kan fange "roll-off" av en bass frekvens hvis det er for mye bass. Numark Omni hodetelefonene kan ikke skille de frekvensene under 100mhz.