Nnywellness.com

Pedalene på min 1997 Chevrolet Silverado starter ikke


Pedalene på min 1997 Chevrolet Silverado starter ikke

Silverado er en full-size pickup produsert av Chevrolet. 1997 Silverado har en standard 4,3 liter, V6-motor, en standard firetrinns automatgir og flere sikkerhet tillegg, inkludert hastighet sensitive styring og passasjer Sidekollisjonsputer. Til tross for sine mange funksjoner, av 1997 Silverado kan har tendens til starte problemer, som med andre kjøretøy. Heldigvis kan en nei-sveiv motor være ganske enkel fastsette.

Instruksjoner

• Når batteriet. Åpne hette og Finn enheten batteriet. Kontroller kabler for løs eller korrodert batteriledningene. Stram disse, om nødvendig.

• Når batterispenningen. Hoppe starte batteriet med økte kabler, hvis du finner at batterispenningen er lav.

• Finn starter relé, like over startmotoren. Sjekk starter relay-tilkoblinger for ledninger. Kontroller at ledninger ikke er korrodert, og at de er sikret. I tillegg bør det være ingen pinner stikker ut av starter stafetten. Erstatte starter stafetten, hvis du ser tegn til åpenbare slitasje.

• Kontroller at motoren ikke er hydrolocked, på grunn av en lekkasje i kjølevæske. Visuelt inspisere overflaten av motoren for en lekkasje i kjølevæske. Finn og fjerne tennpluggene, og kontrollere om tegn på fuktighet. Se rundt hodet pakning for underskriver av en lekkasje i kjølevæske.