Nnywellness.com

Hva slags kabel er Best video?


Videokabler varierer i kvalitet, og hver gjelder bestemt videoprogrammer. Her vil vi finne ut hva slags kabeltype er best for video i noen gitt naturen.

HDMI

HDMI er den ledende kabling løsning. Det er kjøpedyktig avkode de høyeste mulige løsningene finnes i videoprogrammer i dag.Vanlige bruksområder for HDMI inkluderer koble Blu-Ray-spillere, upconverting DVD-spillere og koble PC til en HD-skjerm. Løsninger for HDTV er 1080p eller 1920 x 1080.HDMI også bærer lydsignalene som gjør dem den beste allround løsningen.

Komponent

Komponent-kabler bruker et analogt signal for å vise en progressiv skanning bilde på standard- og HD-skjermer. De maksimale HDMI-kablene er de eneste kablene er i bruk som kunne sende et digitalt 1080p signal til en HD-display.resolution er i 720p eller 1280 x 720.

Kompositt Video

Kompositt video sender analoge video signaler gjennom RCA-kabler. Det er 480i. Sammensatt er minst favoriserte videokabelen, som det bare kan vise sammenflettet standarddefinisjon signaler.

S-Video

S-Video er et steg opp fra sammensatte video. Mens det er kjøpedyktig utfoldelse samme vedtak som sammensatt, skiller den lysstyrke og farge signaler i to. Dette kan bedre bildekvalitet enn kompositt, skyldes det faktum at lysstyrke og farge er kombinert i et signal når sammensatt.

DVI

DVI er et digitalt signal kan også overføre HD-signaler opp til 1080p. Forskjellen mellom DVI og HDMI er at DVI er bare i stand til å overføre videosignaler mens HDMI gjør både lyd og video.