Nnywellness.com

Kan min iPod Touch skjerm en PNG?


Kan min iPod Touch skjerm en PNG?

IPod Touch er en bærbar mediespiller og håndholdte Internett-enhet som kan vise mest grafikkfilformater på nettet. PNG-formatet (forkortelsen står for Portable Network-grafikk) er et vanlig web grafisk format, ment å erstatte GIF-formatet, og har vært en ISO-standard i 2003. IPod Touch vises png på grunn av sin kompatibel visningsmotor.

iPod støtte

Innebygd nettleser på iPod Touch, iPhone og iPad er alle basert på WebKit nettleser-motor, samme nettleser-motoren underliggende Google Chrome og Mozilla Firefox. WebKit-motoren viser PNG-grafikk innfødt. Dette er samme visningsmotoren som iPod Touch bruker for å vise grafikkfiler til sluttbrukeren, kan iPod touch vise png.

Operativsystemer

Windows XP Service Pack 2 og senere sammen med Vista og Windows 7 og Mac OS X fra 10.2 har både støttet PNG-filer for visning av grafikk og ikoner. Android og iOS (operativsystem for iPod Touch, iPhone og iPad) alle har innebygd støtte for PNG-grafikk. De fleste bilderedigeringsprogrammer kan åpne PNG og redigere dem, og spesialiserte verktøy kan konvertere JPEG til PNG i store partier.

PNG funksjoner og skadet

PNG støtter 24-biters farge og 32-biters farge, sammen med støtte for alfakanal og åpenhet. Noen ganger, PNG-grafikk vil bli skadet, nesten alltid med noe i overskriftene som forstyrrer alfakanalen vise variabler. Dette kan resultere i en PNG som vises på noen datamaskiner, men ikke andre. Heldigvis kan noen verktøy bøte på dette, vanligvis ved å konvertere det som en gjennomsiktig bakgrunnsfarge til hvitt.

Andre støttede formater

IPod Touch, iPhone og iPad kan vise andre bitmap-formater. Ifølge Apples kundestøtte, listen over støttede formater omfatter JPEG, TIFF, JPG 2000, GIF, PICT, PNG, SGI og BMP formater. Alle disse overføre til iPod, iPhone eller iPad via iTunes Foto synkronisering teknikker.