Nnywellness.com

Hvor å låse opp en Cincinnati Bell trådløs telefon


Cincinnati Bell Wireless tilbyr mobil kommunikasjon i Ohio og nærliggende stater. Kunder som kjøper en telefon gjennom selskapet vil finne telefonen er låst til nettverket, hvis de ønsker å flytte tjenester til et annet selskap. Cincinnati Bell trådløs opererer med GSM teknologi, som betyr du ikke kan legge et annet SIM-kort i telefonen uten å låse opp telefonen fra Cincinnati Bell nettverket. Du trenger for å sikre koden før du kan bruke telefonen med en annen tjeneste.

Instruksjoner

• Kontakte Cincinnati Bell trådløs kundeservice fra en annen telefon ved å ringe 1-888-391-3925. Be om å snakke med en representant for kundeservice.

• Informere representant må du bytte tjenesteleverandører og trenger korrekt kode for å låse opp telefonen fra nettverket. Du trenger ikke å angi en årsak. Husk at Cincinnati Bell ikke har slipper kode, men vanligvis hvis du flytter til en annen plassering som ikke dekkes av Cincinnati Bell, selskapet vil frigi koden.

• Gi representanten merke og modell av telefonen, sammen med IMEI (International Mobile utstyr identitet)-nummeret. Du kan få din IMEI-nummeret ved å trykke #06 #. Representant henter og røpe opplåsingskoden.

• Sette SIM-kortet fra din nye leverandør i telefonen og slå den på. Skjermen vil automatisk be om opplåsingskoden. Input koden for å låse den, og du kan begynne å bruke telefonen.

Tips og advarsler

  • Hvis Cincinnati Bell trådløs ikke slipper koden for å låse opp telefonen fra nettverket, har du muligheten til å kjøpe koden fra en tredjepart. (Se ressurser.)