Nnywellness.com

Feilsøke AT&T meldinger og talemeldinger


Feilsøke AT&T meldinger og talemeldinger

Tekstmeldinger og talemeldinger er to funksjoner som AT & T tilbyr sine mobiltelefon kunder. Meldinger er muligheten til å tekstmeldinger mellom cellphone brukere talemeldinger er en funksjon som lar oppringere legger igjen talemeldinger i postboksen til en mobiltelefon bruker stemmen. Noen problemer kan oppstå med AT & T og lydsamtaler mail er ikke mottar tekstmeldinger, ikke å kunne få tilgang til talepostkassen og har en full talepostkassen.

Instruksjoner

• Sørg for å ringe "1" område koden og full 10-sifrede trådløse nummer fra en ekstern telefon hvis du får en innspilling forteller deg samtalen kan ikke gå gjennom når du ringer talemeldinger fra en telefon enn din mobiltelefon.

• Slett gamle, unødvendige meldinger hvis du får en melding mens sjekke talemeldinger som sier postboksen er full. Trykk og hold knappen "1" for å få tilgang til talemeldinger på din mobiltelefon. Hvis du blir spurt, gir din telefonsvarer adgangsfrase. Trykk "7" din melding avspilling-menyen for å slette en talemelding mens du spiller det tilbake.

• Tilgang til talemeldinger ved å holde nøkkelen "1" på håndsettet hvis du får en feilmelding når du prøver å bruke talemeldinger. Sette inn et passord for talemelding som er hvor som helst fra 4 til 15 sifre ved å følge instruksjonene som er gitt. Registrere ditt eget navn og hilsen og trykk ned nøkkelen for "#"-tegn. Trykk "*" gå tilbake til menyen når du har fullført.

• Kontroller at du skriver det hele 10-sifret telefonnummeret når du sender en tekstmelding hvis du ikke mottar eller sender tekstmeldinger. Kontroller at telefonen AT & T ikke er i flymodus og at datatilkoblingen er aktivert.