Nnywellness.com

Hvordan installere en forsterker uten RCA-kontakter


Hvordan installere en forsterker uten RCA-kontakter

Installere en forsterker i bilens lydsystem kan virke overveldende, men installere uten RCA plugger kan være rett og slett skremmende. Eldre systemer vanligvis mangler RCA-kontakter, men bare fordi du har et eldre system betyr ikke at du ikke legge til en forsterker for flere makt å presse høyttalerne eller subwoofere. Før du begynner installasjonsprosessen, er det viktig at du sjekker amp du har valgt er i stand til å akseptere høyttaler eller linje-nivå tilkoblinger. Du vil også ønske å bekrefte at RMS makt forsterkeren er mindre enn eller lik RMS makt av høyttalerne. Når du har kontrollert disse tingene, er du klar til å starte.

Instruksjoner

Hvordan installere en forsterker uten RCA-kontakter

• Bestemme ideelt for din forsterker i hytte eller bagasjerommet på bilen. Du kan montere den på baksiden av et sete, på sideveggen, på baksiden av subwoofer boksen eller på gulvet i bagasjerommet fra løs elementer som kan skade amp av skiftende når bilen går.

• Koble den negative terminalen på bilens batteri for sikkerhet formål.

• Åpne amp ledninger settet, som inneholder alle kablene må du koble opp din forsterker. Du må den lange, rød tråden kobles til terminalen positiv av batteriet. Denne røde power wire bør være tykkere enn din høyttalerledningen - vanligvis 8-gauge fungerer fint.

• Kjør positive ledningen tilbake hytte av bilen, unngå kilder av varme og områder som er sannsynlig å være sprut av vann når du kjører i dårlig vær.

• Kjør gjenværende kabelen gjennom ilden veggen, kan med en gummi nippel hvis det synes isolert ledninger støte skarp metall.

• Kjør alle kabler under tepper der din forsterker ligger.

• Koble både positive og negative kablene til forsterkeren og finne en forankring innenfor negative kabelen. Du kan koble bakken ledningen til noen sikre metallet brikken på rammen av bilen som ikke har maling på den. Ofte ganger, finner du en mutter/bolt bak din bagasjerommet tepper som fungerer perfekt.

• Kjøre høyttalerledningen fra utgangene, på baksiden av hovedenheten, til forsterkeren, som sikkert lyden ledninger kjøre på motsatt side av bilen fra makt ledningene. Ellers kan du høre statisk forstyrrelse gjennom høyttalerne.

• Kjøre høyttalerledningen fra høyttalerutganger på amp hver høyttaler eller subwoofer du ønsker å være drevet av amp.

• Koble høyttalerne til høyttalerkablene elektriske tape eller wire nøtter.

Tips og advarsler

  • Hvis røde kabelen har allerede en sikring på det, kontrollerer du sikringen forblir i motorrommet. Ingen ønsker en sikring i kabinen på bilen hans. Hvis etter å koble høyttalerne du hører forvrengning, å justere ledningene til du får den beste lydkvaliteten. Hvis det er ingen jording vits tilgjengelig for negative kabelen, kan du lage din egen ved å bore et hull i gulvet, men du kan være helt sikker på hva som er på den andre siden.
  • Plass ikke din forsterker i en posisjon som krever det dekkes av tepper, da dette er en ekstrem brannfare.