Nnywellness.com

Hva linser er utbyttbare med Canon Digital Rebel XTi?


Hva linser er utbyttbare med Canon Digital Rebel XTi?

Canon Digital Rebel XTi, single-lens reflex digitalkamera eller kan brukes med alle objektiv med Canons standard EF (for elektro-fokus) mount. Hvilket merke av linsen du vil bestemme hvor mye informasjon videresendes elektronisk mellom objektivet og kamerahuset og om autofokus funksjonen fungerer riktig. Til slutt, Canon kameraer er utformet med Canon-objektiver i tankene, men tredjepartsprodusenter gjør kompatibel alternativer.

Canon-objektiver

Canon gjør linser for Rebel XTi i et bredt utvalg av brennvidder, fra en grunnleggende 50mm prime linsen linser som zoom fra vidvinkel til teleobjektiv. Kameralinser regnes av mange eksperter for å være overlegen kvalitet og egenskaper. Derfor pleier de å være dyrere. Hvis du planlegger på oppgraderer kameraet i de kommende år, er en Canon objektivet mer sannsynlig å arbeide med en nyere modell Canon kroppen.

Tredjeparts linser

Tre store tredjepartsselskaper produsere linser med EF mount: Sigma, Tamron og Tokina. Fordi disse selskapene i bransjen å gjøre linser, kan de ha flere alternativer tilgjengelig enn Canon, som spesialitet linser og flere alternativer for zoom objektiver. De får stadig høye karakterer når gjennomgått av fotografering eksperter, både for sin pris og kvalitet.