Nnywellness.com

Hvordan kan jeg finne ut hvor mange minutter jeg har igjen på min Verizon mobiltelefon?


Hvordan kan jeg finne ut hvor mange minutter jeg har igjen på min Verizon mobiltelefon?

Å ha en mobiltelefon kan gjøre det enklere å leve livet på farten. Dessverre, hvis du ikke vet hvordan å kontrollere kontoinformasjonen, en mobiltelefon kan også være problemfri. Å sikre at du ikke kjører av minutter eller reoler opp ekstra overage kostnader, er det viktig å vite hvor å sjekk minutter brukt på alle cellen telefon. Verizon gjør det svært enkelt for kundene å sjekke kontoen sin og holde deg oppdatert på balansen.

Instruksjoner

• Bruker datamaskinen, gå til Verizon Wireless offisielle og påloggingen. Gå til siden "Mine Verizon Trådløs". Velg telefonlinjen og bruksdataene dine minutter vises midt på skjermen.

• Via mobilen, ringer #MIN og trykk "Send". Høre på opptaket og åpne tekstmeldingen som sendes automatisk. Denne tekstmelding vil inneholde alle kontoinformasjonen, inkludert din minutters bruk.

• Hvis telefonen har en nettleser, klikker hovedmenyen og velg "Min Verizon." Vent til kontoinformasjonen laste. Bla ned til midten av siden, og Finn din minutters bruk.

Tips og advarsler

  • Kontoinformasjonen kan ikke oppdateres umiddelbart. Alltid sjekke de siste dato og klokkeslett registrert for bruksdataene dine minutter.