Nnywellness.com

Hvor gjøre jeg fjerne en stakk CD fra et KIA Sportage?


Hvor gjøre jeg fjerne en stakk CD fra et KIA Sportage?

KIA Sportage funksjonene lager CD-spiller med en rekke modellens topp evner, men spilleren er ikke uten sine feil eller problemer. Et vanlig problem med Sportage CD-spilleren oppstår når en disk blir fremlagt eller fast i spilleren og ikke støtes. Du kan løse dette problemet gjennom en rekke spesialiserte metoder som vil tillate deg å fjerne stakk CD fra spilleren uten å skade spilleren.

Instruksjoner

• Slå bilen til "På" posisjon og trykk og hold knappen "Kaste ut" på KIA spilleren. Hold knappen for opptil tre minutter å forsøke å tvinge platen ut av sporet.

• Trykk og hold knappen "Kaste ut" og "Power"-knappen på spilleren samtidig i opptil tre minutter å forsøke å tvinge platen ut når spilleren starter opp eller ned.

• Trykk på små svarte "Reset"-knappen på spilleren å forsøke å starte spilleren. Denne knappen er en liten hakk på CD-spilleren som må bli skjøvet med en penn eller noe av denne størrelsen.

• Trykk og hold knappen "Kaste ut" mens du forsøker å skyve en ekstra CD i CD-spiller sporet. Prøv å skyve ekstra platen under fast platen å forsøke å presse den opp i løs ut sporet når du holder knappen "Kaste ut".

• Bestemme hvilke sikring gjelder CD-spilleren. Fjerne den i minst ti minutter, uten nøkkelen i tenningen. Du kan også koble batteriet, men som vil utslette noen forhåndsinnstillinger på radioen.