Nnywellness.com

Slik fjerner svaber armer på en 2003 Sebring


Ingen synlige bolter eller skruer utilslørt synes oppgaven med å fjerne selv en av svaber armer på din Sebring helt frustrerende. Men må jobben gjøres for å ta av hetten for tilgang til komponenter som den vindusvisker motoren. Med noen vanlige verktøy, kan du fullføre fremgangsmåten høyre hjemme i oppkjørselen. Fjerne begge svaber armer 2003 skal Sebring tar deg mindre enn 15 minutter.

Instruksjoner

• Øke hetten på din Sebring. Finn batteriet og følge negative kabelen til tilkoblingen på sjokk tårnet. Løsne og fjerne mutteren holde kabelen på plass med en socket skiftenøkkel. Skyv kabelen av stud og plassere det fra tilkoblingen, og lukke panseret.

• Holde førerens side svaber arm mot frontruten med én hånd. Tegne en vannrett linje på frontruten langs svaber bladet med en fett-blyant. Gjenta dette trinnet for passasjer-side svaber bladet. Det er viktig å installere svaber arm tilbake til utgangsstillingen. Fett blyant linjen vil fungere som din guide når du fjerner svaber arm.

• Løft begge svaber armer av frontruten--som om du var i endring tørke bladene. Begynne med førerens side svaber arm først. Finn liten, svart, rundskriv cap på bunnen av svaber arm der den kobles til koblingen.

• Pop hetten med en flat-head skrutrekker. Fjern svaber arm montering mutter med en socket skiftenøkkel. Hold den øvre og nedre delen av svaber arm og trekke den av akselen. Vrikke svaber arm hvis det synes fast og den skal komme rett utenfor. Gjenta dette trinnet og fjerne passasjerens side svaber arm.

Tips og advarsler

  • Når du installerer på svaber armer, kontroller at de linje med fett blyant merkingen. Hvis du installerer dem feil, kan de krasje inn i hverandre. Hvis du plasserer dem for lav på frontruten sammenhengen vindusvisker motor kan bli skadet. Rent merker fett blyant av frontruten med en tørr butikk fille. Nyt fille med litt rubbing alkohol hvis noen av fett restene.