Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg termostaten på en 2003 Nissan Sentra?


Hvordan endrer jeg termostaten på en 2003 Nissan Sentra?

Med alderen fanger opp med 2003 Nissan Sentra, det nok på tide for å fullføre en "når over" av vitale systemer som holder at aldring motoren kjører. De fleste bileiere vil gi bilen en vanlige olje endring, men kontrollere kjølesystemet er ikke så vanlig. Hvis du har merket at din Nissan ikke ønsker å varme opp når det er kaldt ute, er det en god sjanse at termostat er ødelagt og det er på tide å erstatte den.

Instruksjoner

• Finn termostaten dekselet ved å spore topp radiator slangen fra radiator til plasseringen hvor slangen kopler til motoren. Metalldeksel som slangen kopler til kalles termostaten dekselet. Ta ut boltene som holder dekselet på inntaket manifold av Nissan Sentra og trekk termostaten dekselet av manifold.

• Dra gamle termostaten av inntaket manifold og plasser det ny ettall i inntaket. Vær oppmerksom på retningen på gamle termostaten før du tar den ut. Ny må plasseres i inntaket med samme slutten vendt oppover.

• Fjern gamle termostat pakning fra toppen av inntaket manifold og plassere den nye tilbake på manifold. Linje hullene på hver ende av pakningen med skruehull i inntaket manifold.

• Plasser termostaten dekselet tilbake på inntaket manifold og bolten det på plass. Pakningen bør være klemt mellom inntaket manifold og termostaten dekselet.