Nnywellness.com

Hvor å sjekk en Coil våren Rate


Hvor å sjekk en Coil våren Rate

Våren rate refererer til mengden av trykket som er nødvendig for å komprimere en kilde en tomme. Tre egenskapene direkte påvirker vår rate: wire diameter, gjennomsnittet av vårens diameter og hvor aktiv spoler våren. Bruk en hydraulisk våren tester å få de mest nøyaktige våren målingen og angi optimale våren kjennetegn for ditt formål. Disse instrumentene krever lite operasjonen kunnskap og vanligvis kommer med en lett-å-lese digital skjerm for måling readouts.

Instruksjoner

• Legg våren direkte i kompresjon kammeret. Juster kammeret slik at toppen og bunnen kommer i kontakt med begge ender av våren. Fjerne hendene fra kammeret og slå på den hydrauliske våren testeren.

• Legge vekt hydraulisk komprimering mekanismen sakte. Legger vekt for raskt, kan det føre til våren å bryte eller forårsake stress skader som kompromitterer vårens strukturell integritet.

• Stoppe legge vekt når hydraulisk våren testeren varsler at datokomprimere kammeret har flyttet en tomme. Registrere resultatene. Anta for eksempel våren komprimerer en tomme etter 400 pund av trykk er brukt. Registrere våren hastigheten som 400 pounds per en tomme.

• Redusere trykket i kompresjon kammeret til null og slå av strømmen. Fjern våren fra kammeret.