Nnywellness.com

Hvordan fjerne maling fra hjul


Hvordan fjerne maling fra hjul

Maleri kan være en av de raskeste og enkleste måtene å endre utseendet til et objekt, og kan brukes i transformere eller tilpasse biler og andre hjulgående håndverk, både i full størrelse og miniatyr. Et av problemene med maling er at du ikke kan alltid kontrollere hvor det går. Spray maling eller bruke en luftkanon kan føre til overspray, mens rullende eller børsting kan resultere i drypper og spruter. Hvis du finner du har tilfeldigvis malt gummihjul, kan du prøve en rekke maling fjerning teknikker å gjenopprette gummi til sitt vanlige utseende.

Instruksjoner

• DAB opp så mye maling som du kan bruke papir håndklær eller kluter. Prøve å fjerne noen av maling før det tørker, enklere fjerning aktivitetene.

• Mix varm eller varmt vann med oppvaskmiddel å danne et sudsy rengjøringsmiddel. Suge en pensel i denne løsningen, og bruke den til å skrubbe på malingen flekker med rengjøringsmiddel. Denne enkel rengjøring metoden vil fjerne vannbasert maling og litt tyngre maling som ikke har helt tørket.

• Fukt en papirhåndkle eller en klut med rubbing alkohol, aceton eller mineral ånder. Avhengig av maling, vil disse løsemidler har en varierende grad av suksess oppløsende maling.

• Bruke din valgte løsemiddel gummi dekk, soaking maling-farget området. La løsemiddelet arbeide for 30 til 45 sekunder, og skrubbe bort løsemiddelet og løsnet maling med din skrubbe børste.

• Nytt løsemiddel, og skrubb til all maling er fjernet. Skyll gummi overflaten med ren, kjølig vann for å fjerne gjenværende løsemiddel og maling.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke maling tynner eller maling stripper, i tillegg til å bremse renere, å oppløse maling. Sørg for at du leser alle instruksjoner og advarsler første. Noen strippere inneholde farlige kjemikalier som ikke kan være trygt for gummihjul.
  • Når du arbeider med kjemiske rengjøringsmidler som rensevæske, aceton eller brems renere, ikke la renere på gummi overflaten i mer enn ett minutt. Disse rengjøringsmidler kan misfarges eller delvis oppløse gummi.
  • Noen løsemidler, for eksempel rensevæske, er ekstremt brannfarlig. Forsøk aldri å fjerne maling nær en åpen flamme eller høy varmekilde.