Nnywellness.com

Kan en iPod Touch gjøre Multi-Tasking?


Kan en iPod Touch gjøre Multi-Tasking?

Hvis du er vant til multitasking, eller kjører flere programmer samtidig på en datamaskin, for eksempel en email program og en webleser en musikkspiller, kan du gjøre oppgaver på samme måte med iPod Touch. Apples iPod Touch er en bærbar mediespiller som kan multitask, så du trenger ikke å avslutte et program når du vil bruke en annen.

Om iPod Touch

Apples iPod Touch har en 3,5-tommers berøringsfølsom skjerm, en mikrofon, to innebygde kameraer for skyting bilder og filmer, og kobler til Internett via Wi-Fi. Du bruker enheten å lytte til musikk, se filmer, surfe på Internett, utveksle e-post og lese dokumenter. Ikoner av hver app vises på iPod Touch homescreen, og du kan oppbevare programmer i mapper til å organisere arbeidet ditt.

Inkludert Apps

Apple installerer en rekke gratis programmer på iPod Touch, så du kanne starte benytter det umiddelbart. Du kan for eksempel lytte til sanger med musikk app, holde oversikt over aktivitetene med iCal-kalenderen app og ringe gratis videosamtaler over Internett med FaceTime-programmet. Når du vil skrive inn, dukker et virtuelt tastatur opp, der du kan skrive notater med programmet notater eller skriver inn søkeord i Safari-webleseren.

Apples App Store

Hvis du vil utføre oppgaver som ikke dekkes av gratis apps som kommer inkludert med iPod Touch, kan du lett få nye programmer. Du tapper "App Store" app ikonet til Apples App Store, der du kan bla og søke etter flere apps og laste dem ned direkte til enheten via Wi-Fi over Internett. Noen programmer i App Store er gratis, og noen må du betale for. Programmer er tilgjengelige i en rekke kategorier, fra firmaet og produktivitet til utdanning og underholdning.

Multitasking

Den nyeste versjonen av iPod Touch operativsystem, iOS 4, som i juni 2011, gjør at enheten til fleroppgavekjøring. Du trykker på ikonet av en app å innlede den, for eksempel musikk-app. Når du trykker en sang og start lytter til det, trykk på "Home"-knappen nedenfor berøring-følsom skjermen og tapp ikonet for en annen app, for eksempel Safari nettleseren. Mens du surfer på Internett, fortsette sangene å spille. Hvis du vil ta en pause fra din Internett-surfing, trykk på "Home"-knappen igjen for å bytte fra Safari app til homescreen, og trykk deretter et annet ikon, for eksempel iCal-kalenderen app. Åpne websider venter deg når du bytter tilbake til Safari App. på "Home"-knappen to ganger for å avsløre listen over siste apps, og trykk på ikonet av en app å bytte til den.