Nnywellness.com

Hvordan å bruke en Zune som en USB-stasjon


Hvordan å bruke en Zune som en USB-stasjon

Selv om Zune kobles til datamaskinen, og kan holde informasjon, for noe grunn, i standardformen kan ikke det bli sett av Windows til å lagre informasjon på den. Heldigvis, dette er ikke en hardware begrensning, siden noen registret tweaks tillater systemet å se Zune som en bærbar stasjon som du kan bruke til å lagre filer.

Instruksjoner

• Koble fra din Zune fra datamaskinen, og Lukk Zune programvare som kan kjøre.

• Klikk på Start-knappen i nedre venstre hjørne av skjermen. Skriv "regedt32" i søkefeltet og trykk "Enter". På noen versjoner av Windows må du kanskje klikke "Kjør" før du skriver i "regedt32." Registerredigering vil nå komme opp. Du kan måtte klikke på "Fortsett" for å tillate datamaskinen å åpne programmet.

• Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE, bør endre farger når du har valgt det. Klikk på "Rediger" på toppen av skjermen og deretter "Finne" skjemaet det miste-ned menyen.

• Skriv "EnableLegacySupport" i det tomme feltet og trykk "Finne neste"-knappen. Det kan ta noen sekunder før Registerredigering til å finne. Til slutt vises verdien "EnableLegacySupport" i det høyre vinduet, sammen med en rekke andre Zune-registeroppføringer. Dobbeltklikke på ordet "EnableLegacySupport" for å få frem vinduet modifisering. Endre verdien til "1" og trykk "OK".

• Dobbeltklikke på ordet "ShowInShell" ligger rett under "EnableLegacySupport" i høyre side av vinduet. Endre denne verdien til "1" og trykk "OK".

• Dobbeltklikk på "PortableDeviceNameSpaceExcludeFromShell," også på høyre side av vinduet endre denne verdien til "0", og trykk "OK".

• Lukke redigeringsprogrammet ved å trykke på røde "X" øverst til høyre i vinduet. Koble din Zune og åpne "Min datamaskin". Zune skal nå vises under "Enheter." Du kan dra og slippe filer til Zune å lagre dem.