Nnywellness.com

Hvordan du kobler en iPod til en platespiller


Hvordan du kobler en iPod til en platespiller

Kobler en iPod til platespiller lar deg spille inn, redigere og høre på lyd fra begge enhetene samtidig. For å koble iPod til en platespiller, må du bruke en mellomliggende enhet som en datamaskin som begge enhetene kan kobles. Du må også koble platespilleren til en forforsterker for å sikre et tilstrekkelig høyt signal sendes til datamaskinen.

Instruksjoner

• Koble den ene enden av en RCA-kabler til utgangene på dreieskiven og den andre enden til Audio Input eller Phono i kontaktene på forforsterker, koble rød til rød og hvit til hvitt.

• Koble en ende av det andre settet med RCA-kabler til utdataporten din forforsterker og den andre enden til en RCA-til-mini pluggadapter, koble rød til rød og hvit til hvitt.

• Koble RCA-til-mini plugg adapteren til Line In-porten på datamaskinen. Navnet på denne porten kan variere noe avhengig av merke og modell av datamaskinen du bruker. En linje i port er en 3,5 mm jack som ligner en mini hodetelefonkontakt.

• Koble iPod til datamaskinen med iPod-USB-kabel.

Tips og advarsler

  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for en standard platespiller med RCA-utganger. Den kan variere litt eller betydelig andre versjoner eller produkter.