Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en DVD eller CD-plate


Hvordan rengjøre en DVD eller CD-plate

Lated bekymre og rensning av DVDer og CDer er del av å sikre dataene de inneholder spiller klart og varer lenge. Støv, skitt og fingeravtrykk er mer av et problem på du datasiden av platen enn etiketten. Platen må rengjøres i et bestemt mønster å unngå skader. Unngå sterke rengjøringsmidler som isopropyl alkohol eller såpe hvis å fjerne gjenstridige skitt eller fett. Pass på at platen er helt tørt før du prøver å spille.

Instruksjoner

• Bestem om vann eller annen renere er nødvendig. Lys fingeravtrykk og støv krever ikke vanligvis en væske å rengjøre. Tunge fingeravtrykk, fett eller skitt krever vann, noen ganger et sterkere rengjøringsmiddel. Hvis et rengjøringsmiddel er nødvendig, spray den på en myk vev eller mikrofiber pusseklut.

• Tørk fra midten av platen ved siden av platen. Dette minimerer sjansen for skade platen. Hvis en ripe opprettes, vil det være mindre sannsynlighet for å forårsake så mye skade.

• Tørk igjen med en tørr vev eller ren klut til å fjerne noen av rensning agent. Gjenta etter behov for å avslutte sta urenheter eller fett.