Nnywellness.com

Hjelp med instruksjoner for Treo 680 skjermen erstatning


Treo 680 er en berøringsskjerm telefon med et fysisk tastatur under skjermen. Denne telefonen bruker en pekepenn som inndata til berøringsskjermen, nyere telefoner som krever bare bruk av fingrene. Hvis skjermen på en Treo 680 mislykkes, kan så du fortsatt kunne bruke telefonen, bare ikke veldig effektivt. Hvis du vil løse problemet, må du demontere apparatet og installere en erstatning skjerm, som tar omtrent en time.

Instruksjoner

• Fjern pennen fra toppen av Treo. Trykk på knappen på batteridekselet og trekk av Treo. Trekk batteriet ut av baksiden av Treo med fingrene. Fjern plast pluggen ligger like under antennen med siden av en av Torx-hode og sett pluggen til side.

• Fjern de fire skruene i hjørnene på baksiden av saken bruker en Torx-head driver. Sett toppen av saken åpnet verktøyet i sømmen på siden av Treo og dra fra hverandre dekslet. Angi baksiden av saken til side og ut av veien.

• Plasser Treo slik at store sølvplate er på høyre side av enheten. Fjerne hovedkort selen i nederste høyre hjørne av sølvplate bruk av åpne verktøyet. Brett hovedkortet ut fra Treo, men vær forsiktig med kontakten med hovedkortet til skjermen.

• Trekke tilbake sølvplate på innsiden av hovedkortet og ta selen koble skjermen til hovedkort med verktøyet tilfelle åpning. Løsner beskyttelsesbåndet, om nødvendig. Skyv skjermen fra ansiktet av telefonen innsiden av saken å frigjøre den delvis fra enheten, og løsner tape holder den på plass, hvis båndet.

• Installere erstatning skjermen i det Treo frontplaten ved å sette det på plass. Koble selen fra skjermen til hovedkortet med hendene og brett hovedkortet over skjermen for å holde den på plass. Plugg i hovedkort selen i nedre høyre hjørne av sølv panelet bruker hendene, trykk tilbake halvparten av saken på ansiktet platen låse forsamlingen sammen. Installere skruene med en Torx-head driver, pluggen ved å skyve det i stedet, batteriet og batteridekselet.