Nnywellness.com

Hva betyr et flagg på min LG Neon?


LG Neon inkluderer GT 365 Neon 1 og GW370 Neon II. Begge Neon modeller har berøring skjermen ansikter med QWERTY-tastatur som skyver ut. Begge telefonene har musikkspillere, Bluetooth connectivity og en 2.0 megapixel kameraet med camcorder. Den Neon II er litt mer avansert enn forgjengeren, gir sosiale nettverk evner med en litt større berøring skjermen ansikt.

E-post og meldinger

Neon I og Neon II omfatter mobil e-post og chat-alternativer. Alternativene er tilgjengelige for brukere som godtar meldingsalternativene med deres transportør leverandør. Når en e-post eller direktemelding forblir ulest, viser Neon konvoluttikon med en "e" i midten. Ikonet vises i øvre, venstre hjørne av startsiden. Når meldinger minnet er full og kan ikke behandle flere meldinger, vises et rødt flagg øverst i høyre hjørne av startsiden, ved Bluetooth-ikonet. Fjern flagget, kontrollere ulest e-post og direktemeldinger og slette overflødige meldinger å gjøre plass for innkommende meldinger.

Tekstmeldinger

Det røde flagget er reservert for chat og e-postmeldinger og vises ikke for tekstmeldinger i SMS (kort beskjed service) eller MMS (multimedia message service) formater. Disse uleste meldinger angis med et konvoluttikon som vises øverst i venstre hjørne av startsiden. Når minnet for tekstmeldinger er full, Neon vil svare med en meldingsfeil, som angir at minnet er full og kan ikke godta innkommende meldinger.

Signalstyrke

Neon I og II identifiserer tapt og ugyldige nettverk signaler med et ikon som favoriserer en trekantet flagg eller opp-ned rack. I motsetning til meldinger flagget, tapt nettverkssignalet er hvit i fargen og erstatter ikonet nettverk styrke signalet når ingen nettverkssignal er tilgjengelig. Når Neon plasseres i flymodus, er nettverk styrke signalet erstattet med hvit, trekantet flagg med en rød "x" og ledsaget av et lite fly ikon. Nettverk styrke signalet returnerer når et nettverkssignal ligger og Flymodus er slått av.

Feilsøking

Hvis du har fjernet meldinger fra din Neon minne og de røde flagget forblir på plass, kan din Neon trenge service. Feilsøke, slå av Neon og ta ut batteriet fra telefonen i ett minutt. Skifte batteri og slå på telefonen. Hvis det røde flagget forblir, Kontakt leverandøren for assistanse.