Nnywellness.com

Slik tester en DLP-lampe


Slik tester en DLP-lampe

DLP (digital lyset projeksjon) lamper redusere intensitet og mislykkes over tid. Testing en DLP lampe for nytten og levedyktighet er ganske enkel, gitt indikatorene på kabinettet og på skjermen. Moderne DLP TV og projeksjon, fra 2011, tilbyr en rekke metoder for å la brukere vite en lampe byttes er nært forestående, eller hvis lampen er på noen måte uegnet for normal drift.

Instruksjoner

• Slå på DLP display, bruke strømknappen på enheten eller fjernkontrollen. Vent noen sekunder for å aktivere. Mens denne prosessen skjer, observere statusindikatorer på skjermen.

• Se for enten et bilde på skjermen eller en indikatorlampen, å informere deg om en lampe problemet. Dette aktiverer bare hvis lampen er under en viss operativ terskel, eller på annen måte uegnet for bruk.

• Trykk på "Info" eller "Status"-knappen på fjernkontrollen. Gå til undermenyen som viser lampen informasjon. Se enhetens håndbok for konkrete skritt, basert på modellen. Sjekk for datapunktet som viser beregnet gjenværende levetiden eller et varselsymbol indikerer at lampen bør erstattes.

Tips og advarsler

  • Alltid forsøke å hente produsentenes erstatning lamper mulig. Mange ettermarkedet lamper er dårlig gjort et bind, forårsaker dårlig levetid og ytelse.
  • Ikke overse advarsler om behovet for å endre lamper. Noen lamper kan mislykkes katastrofalt, potensielt skadelige lampehuset på skjermen.
  • Aldri håndtere en lampe med bare fingrene. Oljer får svake punkter på glasset som lampen varmes opp, forårsaker tidlig svikt.