Nnywellness.com

Hvordan lage berøringsskjermen frigi på en Samsung inntrykk


Samsung Impression er en funksjon mobiltelefon med en touch-screen grensesnitt. Som de fleste mobiltelefoner, inntrykk er utsatt for maskinvare og programvarefeil som kan føre til at enheten fryser under bruk. Når dette skjer, blir telefonens berøringsskjerm og knappene ubrukelig. For å gjenopprette berøringsskjerm funksjonaliteten, må du avslutte og starte telefonen. Som med en datamaskin, vil nedleggelse og starte inntrykk fjerne feilen og lar deg betjene telefonen igjen.

Instruksjoner

• Slå av Samsung Impression ved å trykke og holde på "Power/End"-knappen på bunnen av enheten. Denne knappen er merket med et ikon som ser ut som en telefon håndsett symbol over en prikk i parentes. Når berøringsskjermen er frosset, fungerer knappene på telefonen ikke, så er det sannsynlig at telefonen ikke vil slå. Hvis det, trykk og hold knappen "Power/End" igjen til skjermen viser på å starte telefonen. Hvis du ikke slå av og starte telefonen, gå videre til trinn 2.

• Snu telefonen, trykk på batteridekselet og skyv det mot bunnen av enheten å fjern dekselet fra Samsung Impression.

• Trekk batteriet ut av telefonen med fingrene. Telefonen slås av umiddelbart når du fjerner batteriet.

• Sett inn batteriet tilbake i batterirommet, ta vare for å matche opp kontaktene på høyre side av telefonen med de øverst i batterirommet. Trykk ned på batteriet å sikre det settes fullt.

• Lukk batteridekselet ved å plassere toppen av forsiden over midten av batterirommet skyve dekselet mot toppen av telefonen. Dekselet klikker stengt.

• Start telefonen på nytt ved å trykke og holde "Power/End" knappen inntil det inntrykket skjermen slås på.