Nnywellness.com

Bil tenning bryteren problemer


Bil tenning bryteren problemer

Biler er avhengige av flere mekaniske og elektriske komponenter, inkludert en tenningen, for å starte riktig. Tenningen kan oppleve elektriske problemer, på grunn av skadet eller korrodert komponenter, som kan påvirke bilens operasjonen.

Definisjon

En bil tenningen, også kjent som en forrett bryter, er en mekanisme i bilens motor. Svitsjen er utformet for å engasjere seg, eller starte, bilens store elektriske systemer.

Prosessen

Tenningen bil kobles til bilens starter mekanismen, som er koblet til batteriet. Bryteren aktiveres når nøkkelen settes inn i tenningen, som inneholder en lås sylinder. Når nøkkelen er slått inside låsen og flyttet til riktig posisjon, bryteren aktiveres og sender et signal til batteriet. Batteriet sender en elektrisk strøm til starteren, som aktiverer motoren.

Problemer

En bil tenningsbryteren kan oppleve problemer på grunn av dårlig elektriske forbindelser eller skadet eller korrodert kontakter i bryteren. Problemer med tenningen kan forårsake bilen ikke starter. Tenningen bryteren problemer kan også oppstå problemer med bil tilbehør, som ikke fungerer eller ikke-fungerende frontlykter og vindusviskerne. Under disse omstendigheter bør tenningen være profesjonelt kontrolleres og repareres eller erstattes.