Nnywellness.com

Hvordan skrive på en DVD med en Sharpie


Hvordan skrive på en DVD med en Sharpie

Hvis du har brent lyd, video og andre data til en DVD, vil du merke platen slik at du vet hvilken type informasjon inneholder. Det er mange forseggjort måter å opprette DVD etiketter med klistremerker eller laser etsing, men den enkleste og mest brukte måten å etiketten er å skrive på DVD med en permanent penn som en Sharpie. Så enkelt som det virker, er det viktig å ta forholdsregler mens du bruker denne metoden til å unngå å skade DVD du nettopp opprettet.

Instruksjoner

• Tenk hva du ønsker å skrive på platen før du begynner. Siden du bruker en permanent markør, er det ikke rom for feil.

• Plass DVD på en myk overflate som en ren håndkle eller mikrofiber klut. Tørk forsiktig av overflaten av platen å fjerne støv eller rusk.

• Fjerne hetten fra din Sharpie og bruke markøren skrive nøye på oversiden av disken. aldri skrive på siden som inneholder dataene. Hvis markøren er en fin spiss kan du skrive små nok, vurdere å skrive på det klare plasten i sentrum av platen. Dette er det sikreste området på å skrive fordi det eliminerer risikoen for blekk kjemikalier seeping gjennom til datasiden og skade DVD over tid. Neste sikreste området er rundt ytterkanten av DVDen fordi dataene er skrevet på platen begynnelsen på midten, så hvis platen ikke er helt full det blir ingenting skrevet på kanten.

• La til blekket tørker helt før spille DVD. Hvis du prøver å bruke DVD mens Sharpie blekket er fuktig, det vil smudge og du kanskje ikke kunne lese det du har skrevet.