Nnywellness.com

Hvordan å klemme en på en lastebil


Hvordan å klemme en på en lastebil

Kalesjer, også kjent som camperne eller toppers, gi ettermarkedet alternativer for pickup lastebileiere. Installere en pickup lastebil baldakin gir sengen av lastebilen med beskyttelse mot elementene, samt gjøre det sikrere for haling eller lagring av dyrebare lasten.

Lastebil kalesjer er vanligvis laget av gjennomsiktig PLEXIGLASS og kan være ganske tungt. Når det er på tide å løfte kalesjen på sengen av pickupen, kontroller at det er minst tre eller fire sterke personer presenterer vil løfte.

Instruksjoner

• Strekke en presenning ut over en jevn overflate litt større enn lastebil kalesjen. Plass kalesjen på tarp opp-ned.

• Løsner ca 12 inches av skum tape, fjerne støtte og holde fast til kanten av kalesjen. Sakte fortsette å løsner båndet og affix det til kalesjens kanten til et hjørne. Kutte lengden av skum tape med verktøyet kniv, og Fortsett langs neste kanten til bunnen av kalesjen er dekket.

• Løft kalesjen med én person håndtering hvert hjørne. Spinne kalesjen slik at den vender riktig vei og flytte det over sengen av lastebilen. Ikke prøv og skyv kalesjen ned lengden på lastebilen sengen; bære den til det er i posisjon, og senk det sakte.

• Klatre i kalesjen og fest en C-klemme på alle fire hjørnene i lastebilen sengen. Juster C-klemmen så stramme bolten vil presse mot av lastebilen sengen og den andre enden av klemme tak kanten av lastebil kalesjen.