Nnywellness.com

Hva er fordelene ved å leie en bil?


Når det gjelder automatisk finansiering, faller forbrukere vanligvis innenfor ett av to kategorier - de som leie biler og de som tar lån å kjøpe dem. Finansiering et kjøretøy er et flott alternativ hvis du ønsker å eie det en dag, og hvis du pleier å ta vare på biler slik de vare i mange år. Leasing er et mer attraktivt alternativ for førere som er grovt på sine biler. Fordelene ved å leie en bil er mye mer enn det, skjønt.

Kjøretøy omsetning

En av fordelene ved å leie en bil er at du kan slå på bilen i hvert par årene for en ny. De fleste leasing kontrakter bare vare for to eller tre år, selv om noen nyere er fem år lang. Uansett, på slutten av kontrakten er du ikke forpliktet ytterligere når du bringe kjøretøyet leide tilbake. Du kan enten gå bort eller velge en annen bil til leie for et par år.

Nye biler

Mange folk som liker leasing biler setter pris på å få den nyeste komfort og sikkerhetsfunksjoner hvert par årene. Med bilprodusentene stadig gjør forbedringer på sine produkter, kan bilen du har nå være utdatert i to korte år, som nyere modeller har dagens nyeste sikkerhetsfunksjoner og andre alternativer.

Lavere betalinger

Når leasing et kjøretøy, er kunden ikke nødvendig å gjøre så høyt av en forskuddsbetaling som de ville hvis de skulle kjøpe bilen. Men besparelsene stoppe ikke der. Månedlige innbetalinger på en leieavtale er vanligvis mye lavere enn månedlige innbetalinger for å finansiere et kjøretøy. Dette skyldes at kunden ikke er ansvarlig for full pris for bilen. I stedet betaler du hovedsakelig renter og avskrivninger av kjøretøyet under tiden du har. I de fleste tilfeller er bare en brøkdel av prisen av kjøpesummen.

Færre vedlikeholdskostnader

En av fordelene ved å leie en bil er at noen vedlikeholdsprosedyrer som oppstår som følge av slitasje eller enkel feil er dekket av garantien. Du kan selv kunne kjøpe en forhåndsbetalt plan som dekker dine planlagt vedlikeholdsprosedyrer som oljeskift, optimalisering og dekk rotasjoner.

Gapet beskyttelse

Når du finansiere en bil kjøpe, er vanligvis nødvendig å kjøpe din egen gapet forsikring. Med en leiekontrakt, men er gapet dekning ofte inkludert i prisen på den månedlige innbetalinger. Dette dekker deg i tilfelle du kommer inn i en ulykke og kostnadene ved reparasjon kommer ut mer enn du skylder på bilen. Gapet dekning dekker også bilen hvis den er stjålet, så du har minimal lomme kostnad.